Xerox Phaser 6022 este un echipament de imprimare de birou cu  performanțe foarte bune în ceea ce privește imprimarea color. Principalul atu al echipamentului este tehnologia HiQ LED, care reinventează tehnologia LED pentru zona de imprimare. Cercetătorii de la Xerox au folosit tehnica de ultima generație (capete de imprimare care includ circuite integrate cu auto-scanare, combinate cu drivere noi pentru procesoarele ASIC) care asigură obținerea unor caracteristici optice și de rezoluție mult mai bune decât în cazul utilizării tehnologiei LED tradiționale. De asemenea, tehnologia HIQ LED este folosită împreună cu Xerox EA Toner și tehnologia de marcare electro-fotografică.

Calitatea HiQ LED am constatat-o pe parcursul testului, imprimantă având o calitate excelentă atât pentru documente care au inclus elemente grafice diverse, cât și pentru fotografii. Viteza de imprimare este de asemenea foarte bună  pentru imprimantele din această categorie (18 ppm pentru color și alb negru), prima pagină fiind imprimată în 12-13 secunde. Imprimanta este compatibilă PostScript 3, PCL 5c și 6, precum și PDF Direct. Conectivitatea imprimantei este bună fiind suportate atât conectivitate wireless (Wi-Fi b/g/n și Wi-Fi Direct), cât și USB 2.0 de mare viteză.

Ținând cont de elementele constatate pe parcursul testării, redactorii ITChannel consideră că Phaser 6022 este o imprimantă ideală pentru companiile și birourile mici care doresc o calitate foarte bună la imprimarea color.

 

Apreciere ITChannel

Specificații      *****

Aspect             *****

Funcții             *****

Preț                 ****

 

Specificații tehnice

Viteză de imprimare  Până la 18 ppm color/ 18 ppm alb-negru

Volum lunar maxim  Până la 30.000 pagini/lună

Procesor / Memorie  525 MHz/256 MB

Conectivitate                             Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, USB 2.0 de mare viteză