Acesta este cel mai nou produs al parteneriatului LG si Prada. Telefonul Prada Phone LG 3.0 este o tentativa de a combina moda cu unele aspecte tehnologice competitive. Are o camera de 8 megapixeli cu autofocus, si displayul luminos LG de 4.3-inch NOVA, cu un touchscreen 800 x 480 WVGA. Este marcat de brandul Prada, si implicarea designerilor firmei a mers atat de departe incat si-a lasat amprenta pe SO Android, cu teme alb-negru pentru interfata Gingerbread. De ce iese in evidenta? Este doar un alt telefon aspectuos si atat?

LG si Prada se bazeaza pe aspect. Designul hardware-ului este elementul principal al acestui handset, si din fericire acesta este unul stilat. Brandingul Prada se regaseste atat pe partea frontala cat si pe cea dorsala a telefonului, cu un aspect care aminteste de BlackBerry Bold. Tinut in mana, dispozitivul Prada este surprinzator de usor si desi spatele nu este din piele il face placut de tinut in mana.

Eleganta se reflecta si in aplicatii; exista oferta standard de social hub dar sunteti scutiti de jocurile inutile si serviciile muzicale pe care nu le veti atinge niciodata. De asemenea, puteti atribui iconuri din meniu diferitelor “nivele” din lista.

Desi atat LG si Prada pastreaza pretul secret, este asteptat sa reapara in Korea de Sud si Europa, si se pare ca lansarea din Marea Britanie va aparea in ianuarie 2012, alaturi de un set complet de accesorii.

Pentru mai multe informatii accesati: www.engadget.com