Grupul Teamnet, unul dintre primii trei integratori de IT&C din România, anunță semnarea unui parteneriat strategic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru dezvoltarea competenţelor de management de proiecte în Romania. Acest parteneriat este primul încheiat pe plan local de asociația globală de top din domeniul managementului de proiect.

Prin acest parteneriat, Teamnet se implică activ în dezvoltarea resurselor specializate și a abilităților de project management pe plan local prin inițiative importante precum organizarea de seminarii de specialitate și sesiuni de training dedicate comunității de specialiști în project management din România, susținerea de cursuri de management de proiect dedicate tinerilor sau participarea la evenimente de industrie.

Teamnet are o experiență de peste 10 ani în managementul de proiecte. Până în prezent, compania a dezvoltat și finalizat cu succes peste 150 de proiecte, însumând o valoare de peste 150 de milioane de euro, și are în acest moment peste 60 de proiecte în desfășurare. Grupul dispune de o expertiză amplă și este un centru regional de project management care, prin echipa de peste 40 de specialiști, deservește necesitățile clienților în materie de servicii de management de proiecte atât în România, cât și pe plan internațional.

 „Alături de Project Management Institute, o asociație reper în domeniul managementului de proiect la nivel mondial, ne dorim să susținem activ dezvoltarea competențelor de project management în rândul specialiștilor IT din România și să facilităm accesul companiilor la servicii de project management la cele mai înalte standarde de calitate. La Teamnet, printre principalele noastre atuuri în acest domeniu se regăsesc relația de parteneriat pe care o dezvoltăm cu clienții noștri și dedicarea de a asigura reușita proiectelor noastre chiar și după finalizarea acestora”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Principalele arii de expertiză Teamnet în acest domeniu sunt management de proiect pentru implementarea de sisteme IT integrate, management de proiect pentru proiecte cu finanțare europeană, management de proiecte de cercetare şi dezvoltare. Prin serviciile oferite, compania se adresează în principal clienților care activează în industriile servicii publice şi Guvernare, siguranță publică, sănătate și transport.

“Managementul proiectelor a devenit un factor critic pentru a obține rezultatele dorite în (aproape) orice domeniu. Project Management Institute Romania Chapter are, prin urmare, o misiune extrem de importantă în a se asigura că toată această extindere, chiar transformare, este una organică, structurată și, mai ales, sustenabilă. Mai mult, noi, cu ajutorul comunității de specialiști în managementul proiectelor, trebuie să susținem decisiv această transformare prin evenimente dedicate schimbului de experiență, parteneriate strategice cu universități si companii mari care promovează cu succes servicii profesioniste de managementul proiectelor. Tocmai de aceea, parteneriatul cu Teamnet, o companie cu experiență în domeniu si cu multe proiecte finalizate cu succes, reprezintă un pas extrem de important în această direcție, contribuind la sustenabilitatea întregului demers”, Cătălin-Teodor Dogaru, Președinte Board Project Management Institute Romania Chapter.

.