TCL anunță parteneriatul cu Google TV la CES 2021 pentru a pune la dispoziția consumatorilor cel mai bun conținut de pe piață prin intermediul celor mai noi tehnologii de vizionare

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, a anunțat în premieră, în cadrul convenției Consumer Electronic Show 2021, lansarea în acest an a unei serii de televizoare TCL-Google pentru clienții TCL, începând cu cei din Statele Unite ale Americii și continuând, conform strategiei de dezvoltare a companiei, și cu alte țări.

Televizoarele TCL-Google vor combina tehnologiile de top în materie de ecrane ale TCL, precum Mini-LED, 8K și QLED, cu oferta captivantă de divertisment de la Google, pentru a le oferi utilizatorilor acces mai ușor și rapid ca niciodată la conținutul preferat prin imagini de o calitate excepțională redate prin intermediul celor mai noi ecrane TCL.

„Introducerea televizoarelor TCL-Google marchează începutul unei noi etape în parteneriatul nostru cu cei de la Google. Trecem la nivelul următor și promitem mai mult. Deviza noastră la expoziția CES în acest an este „Experience More” (Să experimentăm mai mult). Tocmai de aceea, sunt încrezător că prin această combinație inedită între tehnologiile de top pentru ecrane ale TCL și conținutul inteligent și apreciat adus de Google, vom reuși să le oferim oamenilor din întreaga lume fix acest lucru, în 2021”, a declarat Kevin Wang, CEO al TCL Industrial și al Electronice TCL.

 „Suntem deosebit de entuziasmați de parteneriatul realizat cu TCL care va aduce Google TV utilizatorilor din toată lumea. Pentru noi și, sperăm, pentru toți consumatorii, Google TV este mai mult decât o platformă de vizionare, e un instrument de ajutor, care oferă o experiență TV încântătoare ce aduce în casele oamenilor de pretutindeni conținutul pe care îl iubesc” a adăugat Shobana Radhakrishnan, Director Senior al Departamentului de Inginerie, Google TV.

Televizoarele TCL-Google reunesc filme, seriale, live TV, precum și o varietate de opțiuni de conținut dintr-o multitudine de aplicații și abonamente pe care le organizează, în mod unic, pentru fiecare utilizator.  Mai mult, acestea oferă recomandări personalizate astfel încât clienții TCL să descopere lucruri noi de vizionat. În plus, utilizatorii pot folosi opțiunea de comandă vocală încorporată în ecranele de dimensiuni generoase ale TCL pentru a cere ca Google să caute și găsească filme și seriale, să răspundă la întrebări și să controleze dispozitivele smart de uz zilnic.