Canon lansează o nouă serie de modele din renumita sa gamă foto de aparate digitale compacte, odată cu cele trei camere IXUS cu zoom mare şi cu un nou model PowerShot. Modelul cu performanţe superioare IXUS 255 HS şi modelele subţiri IXUS 135 şi IXUS 132 combină designul aparte cu apreciatele obiective şi sistemul propriu de procesare a imaginii, astfel încât tehnologia din corpurile metalice şi subţiri să ofere performanţe deosebite. Noua cameră entry-level PowerShot A2500 oferă uşurinţa sistemului point-and-shoot într-un design modern, compact şi accesibil, ce poate fi luat oriunde şi folosit de fiecare membru al familiei.

Proiectate pentru ca utilizatorilor să le fie mult mai uşor să împărtăşească imaginile şi clipurile video cu prietenii, familia şi amicii din reţelele sociale, IXUS 255 HS şi IXUS 135 sunt cele mai noi modele dintr-o gamă Canon într-o tot mai mare creştere, cea a aparatelor cu capabilităţi WiFi. Conectarea uşoară la smartphone şi tabletă permite încărcarea fişierelor pe reţelele sociale, în timp ce funcţia GPS prin intermediul terminalului mobil oferă posibilitatea ca utilizatorii să-şi înregistreze itinerariile, fie ele de vacanţă sau ieşiri în oraş cu prietenii.

De la modelele de bază şi până la cele avansate, toată gama de camere compacte Canon a fost proiectată pentru a face mult mai uşoară surprinderea de imagini şi clipuri video de înaltă calitate, pe care utilizatorii vor să le împărtăşească cu prietenii. Senzorii de 16 megapixeli de pe modelele IXUS 135, IXUS 132 şi PowerShot A2500, împreună cu procesorul de imagine Canon DIGIC 4, oferă imagini ideale pentru imprimarea la dimensiuni de poster cu minimum de zgomot de imagine şi culori naturale – perfect pentru evenimente de familie, vacanţe sau, pur şi simplu, pentru fiecare zi.

IXUS 255 HS dispune de sistemul avansat Canon HS, cu un senzor CMOS de 12,1 megapixeli şi procesor DIGIC 5, ce permite modelului să aibă performanţe foarte bune în condiţii de luminozitate scăzută, să surprindă cu uşurinţă apusul soarelui, evenimentele de seară sau ieşirile cu prietenii, noaptea, fără a necesita folosirea bliţului.