Stefanini România are în prezent peste 50 de poziții deschise în divizia Application Development, în completarea celor peste 250 de specialiști care lucrează pe proiecte pentru mai mult de 50 de clienți. De-a lungul prezenței sale pe piața românească, această divizie a livrat servicii către mai mult de 200 de clienți și a finalizat cu succes peste 1.000 de proiecte.

Dintre cei peste 250 de angajați, 85% sunt specialiști de nivel middle și senior, în timp ce restul de 15% sunt juniori, principalele tehnologii pe care toți aceștia lucrează fiind .Net, Java, LAMP și Mobile.

Anul acesta, compania vizează extinderea echipei locale, iar în prezent are aproximativ 50 de poziții deschise pentru dezvoltatori software, majoritatea adresate specialiștilor cu experiență care au cunoștințe solide de Java, Mobile și C#.

Principalele industrii în care activează clienții diviziei Application Development a Stefanini includ sectorul energetic, servicii financiare, producție, utilități, retail, asigurări, dar și vânzători independenți de software (ISVs).

După o creștere de 40% în 2014, anul acesta avem ca obiectiv continuarea dezvoltării echipei din această divizie și livrarea de soluții și servicii de calitate clienților noștri din Europa de Vest, din țări precum Germania, Olanda sau Marea Britanie”, a declarat Sabin Gîrlea, Director of Operations Application Development, Stefanini România.

În ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare în carieră din cadrul diviziei Application Development, reprezentantul companiei spune că Stefanini oferă diverse training-uri tehnice, cu accent pe tehnologii de nișă sau calificări avansate. Mai mult, Stefanini acoperă toate costurile pentru obținerea de certificări în domenii prestabilite.