Star Storage își propune mărirea echipei de profesioniști IT în vederea atingerii obiectivelor companiei de a se dezvolta pe piețe externe, precum și de continuare a investițiilor în extinderea și consolidarea portofoliului de servicii cloud și produse software proprii.

Având în vedere evoluția companiei de până acum și succesul înregistrat pe plan internațional, obiectivele noastre cheie pentru următorii ani sunt acelea de a avea în echipă profesioniști dornici de a face performanță în domeniul lor de activitate la nivel global. Ne bucurăm deja de succesul înregistrat pe plan internațional, vindem produse proprii pe patru continente (SUA, Europa, Asia și Africa), dar suntem doar la început de drum și pentru asta avem nevoie de persoane deschise și pregătite pentru a face față acestor provocări.

Ne-am propus să continuăm să investim în persoane care cred în identitatea Star Storage, care au principii aliniate cu valorile companiei, dar și cunoștințe și abilități profesionale excepționale. În general căutăm să identificăm specialiști, precum și persoane talentate cu aspirații înalte și orientate spre inovație și care cred în România și în capacitatea companiilor românești de a cuceri lumea.

Credem în România și în potențialul tinerilor români și de aceea ne dorim să avem cât mai mulți în echipa noastră. În luna martie a acestui an vom lansa un program de internship care va avea ca obiectiv încurajarea și sprijinirea studenților prin oferirea oportunității de a învăța de la specialiști, de a lua contact cu cele mai noi tehnologii și de a se dezvolta în mediul real de afaceri.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.