Zitec a încheiat anul 2014 cu afaceri de peste 3,3 milioane de euro, în creștere cu 50% față de anul anterior. De altfel, acesta este al patrulea an consecutiv în care Zitec înregistrează o creștere procentuală de două cifre a business-ului. În ceea ce privește sursa veniturilor, 55% dintre acestea provin din proiecte livrate clienților din străinătate, în timp ce 45% provin din contractele cu companii de pe plan local.

„Creșterea veniturilor pe plan local este datorată în principal recunoașterii calității serviciilor nostre de către firme din ce în ce mai importante. Printre clienții locali noi atrași în 2014 se numără PayU, Flanco și Groupama. De asemenea, clienții locali existenți și-au mărit anul trecut echipele dedicate proiectelor proprii. Din străinătate, majoritatea veniturilor externe au provenit din SUA și Marea Britanie”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-fondator Zitec.

Potrivit acestuia, creșterea înregistrată în 2014 s-a datorat și cererii tot mai mari de specialiști în domeniul soluțiilor personalizate, atât prin extinderea echipelor dedicate clienților existenți cât și prin atragerea de noi clienți.