Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, anunţă atingerea celui mai înalt nivel de parteneriat pentru produsele, soluțiile și serviciile Hitachi Data Systems – Platinum Partner, fiind astfel singura companie din România care deține o asemenea certificare.

Star Storage este partener Gold al Hitachi în România de peste 11 ani, iar noul statut de partener Platinum a fost dobândit datorită rezultatelor foarte bune obținute împreună în 2012 și ca urmare a gradului ridicat de competență, experiență, precum și a cunoștințelor extinse și a numeroaselor certificări ale echipei de specialiști Star Storage.

Sistemele și echipamentele de stocare Hitachi Data Systems, utilizate în Centrul propriu de Date, asigură clienților Star Storage cea mai bună scalabilitate, fiabilitate, precum și funcționalități unice de virtualizare a stocării externe. Anul trecut, Star Storage și-a extins portofoliul de produse care folosesc virtualizarea cu produsul Hitachi Unified Storage VM (HUS VM), pentru a furniza clienților săi facilități unice de virtualizare de nivel enterprise pentru toate tipurile de date (block, fișier și obiect), care are marele avantaj de a fi accesibil nu doar companiilor mari, ci și celor mici și mijlocii. Prin utilizarea serviciilor Star Storage, toate organizațiile pot beneficia de o serie de avantaje importante, ca de exemplu disponiblitate 99.999%, tiering automat, redundanță completă a componentelor și management unificat al sistemului.

Certificarea obținută este încă o dovada a faptului că Star Storage pune la dispoziția clienților săi, indiferent că sunt companii mari sau mici și mijlocii, cea mai performantă și variată gamă de servicii de stocare la cele mai bune prețuri, oferind în același timp, servicii suport de o calitate ridicată.

Star Storage deține cel mai modern și sigur Centru de Date de nivel Tier III (construit conform specificațiilor TIA 942 și Uptime Institute) din România și, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor aflate în continuă evoluție ale tuturor organizațiilor, investește constant în dotarea acestui Centru cu echipamente de ultimă generație și cu cele mai performante tehnologii la nivel mondial, precum cele ale leaderului mondial în soluţii şi servicii de stocare – Hitachi.

 

Timp de peste 11 ani, alături de Hitachi, am implementat numeroase proiecte inovatoare, al căror succes a fost asigurat de utilizarea celor mai performante sisteme şi echipamente de stocare. De-a lungul timpului, profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de către Star Storage au fost recunoscute de către Hitachi prin acordarea unor premii și distincții internaționale, cel mai recent premiu fiind primit în octombrie 2012 – “Best Cloud Project in Central & Eastern Europe”. Proiectul pentru care compania Star Storage a fost premiată atunci, a reprezentat cea mai complexă implementare a unui Private Cloud din Europa Centrală și de Est și ne mândrim că am realizat cu succes un astfel de proiect.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

„Suntem onorați că avem în România un asemenea partener de încredere ca Star Storage, care a obținut, după ani de colaborare de succes, statutul de partener Platinum – cel mai înalt nivel de parteneriat. Din relația foarte bună pe care o avem de ani de zile cu Star Storage, clienții partenerului nostru sunt cei care au avut și vor avea de câștigat. Cu ajutorul soluțiilor Hitachi Data Systems, Star Storage oferă servicii de înaltă performanță, care permit clienților să-și eficientizeze operațiunile, să-și crească flexibilitatea infrastructurii IT și să obțină beneficii importante pentru core business-ul lor. Sunt convins că în continuare vom realiza împreună cu Star Storage proiecte foarte mari, prin care vom ajuta clienții să progreseze rapid și să obțină rezultate foarte bune în activitatea pe care o desfășoară. Felicitări Star Storage!”, a declarat Marek Swierad, Regional Director & General Manager, CEE & MENAT, Hitachi Data Systems.