Programul Network your knowledge@IXIA, 2013:

De 4 ori mai multe aplicații pentru internship decât în 2011

 

IXIA România a încheiat sesiunea de înscrieri pentru programul de internship Network your knowledge @ IXIA. Pentru cele 26 de locuri disponibile pentru internship în centrul său de cercetare-dezvoltare din București, compania a primit aproape 800 de CV-uri de la studenti și alți potențiali candidați. Acest număr este de peste 4 ori mai mare decât numărul de aplicații înregistrat în 2011, la debutul programului, ceea ce demonstrează dinamica și atractivitatea acestei industrii în România.  Network your knowledge @ IXIA se adresează studenților care au  bune cunoștințe de programare în limbajele  C#, C, C++, TCL, Python sau  Java și se va derula în perioada iunie-august 2013.

Pe lângă acces direct la tehnologii de testare de rețele de ultimă oră și echipamente de lucru moderne, internii IXIA vor lucra într-un mediu profesionist și vor avea permanent sprijinul unui mentor. În același timp, vor fi parte activă din echipă, bucurându-se de beneficiile pe care le au și ceilalți angajați. În funcție de rezultate, cei mai buni vor primi o ofertă de lucru full-time.

“Avem avantajul de a avea în România o sursă reală de talente în programare, noi fiind aici să le identificăm și să le încurajăm să crească”, spune Teodor Ceaușu, Country Manager IXIA România. “Nu de puține ori internii noștri din România au avut contribuții reale la produse pe care IXIA le comercializează peste tot în lume”, adaugă acesta.

IXIA, una dintre cele mai importante companii de validare și vizibilitate a rețelelor de telecomunicații din lume, este activă pe piața din România de peste 12 ani și are în prezent peste 400 de angajați. Centrul de cercetare-dezvoltare de la București este cel mai mare și cel mai competitiv centru al companiei, IXIA numărând peste 1.400 de angajați și fiind prezentă în peste 30 de țări la nivel global.