Solutiile IT pentru Managementul Performantei Angajatilor sunt vitale pentru reusita companiilor de a face fata concurentei si provocarilor mediului de afaceri in permanenta schimbare.

Modulul Managementul Performantei Angajatilor din cadrul Sistemului Informatic Integrat SIVECO Applications 2020 propune un mod de examinare si evaluare a personalului, imbunatateste calitatea procesului de perfectionare profesionala si gestioneaza performanta angajatilor. Componenta valorifica experienta indelungata acumulata de SIVECO Romania in furnizarea si implementarea de sisteme informatice integrate pentru beneficiari din domenii foarte diferite de activitate. 

Prin implementarea modulului de Management al Performantei Angajatilor se obtine o evidenta stricta a tuturor proceselor de evaluare si gestionare a performantei personalului. Datele referitoare la performanta resurselor umane sunt procesate in timp real, obtinandu-se analize referitoare la: evolutia performantei in timp, structura competentelor pe niveluri de competente si pozitii ocupate in cadrul organizatiei, calitatea fortei de munca, necesitatile de instruire etc.

Beneficii ale solutiei IT pentru Managementul Performantei Angajatilor:

– Existenta unui cadru unitar de operare a datelor la nivelul intregii organizatii

– Monitorizarea continua a performantelor angajatilor pe baza unor criterii cantitative si calitative

– Modelarea proceselor de business si fluxurilor de documente specifice evaluarii performantei

– Reducerea costurilor si eficientizarea activitatilor departamentului de Resurse Umane

– Asigurarea unui suport decizional pentru alocarea corespunzatoare a bugetului destinat activitatilor de perfectionare profesionala

– Pastrarea intregului istoric informational on-line, la dispozitia utilizatorilor autorizati.

Prin utilizarea modulului de Management al Performantei Angajatilor din cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications 2020, companiile si institutiile isi creeaza un puternic avantaj competitional, avand acces la functii diversificate de monitorizare si evaluare a calitatii activitatii prestate de salariati. In acest fel, factorii de decizie dispun de un puternic instrument de motivare a personalului, care este in acelasi timp obiectiv, dar si suficient de flexibil pentru a se adapta necesitatilor in perpetua schimbare din domeniul managementului resurselor umane”, spune Lacramioara Barseti, Director departament SIVECO Applications.

Modulul de Management al Performantei Angajatilor ofera o mare flexibilitate in operarea functiilor specifice fiecarei organizatii, precum si adaptarea la schimbarile legislative din mediul economic romanesc.

Aplicatia are submodule care urmaresc indeaproape fluxul de lucru, printr-o interfata grafica prietenoasa, unitara la nivelul sistemului, care asista si ghideaza utilizatorii in realizarea sarcinilor acestora.

In cadrul aplicatiei, evaluarea personalului are la baza o paleta larga de criterii si obiective, confidentialitatea datelor din sistem fiind asigurata printr-un mecanism avansat de criptare a datelor, precum si de un mecanism de monitorizare a operatiilor din sistem la nivel de utilizator.

Modulul Managementul Performantei Angajatilor, dezvoltat de SIVECO Romania, are avantajul ca interactioneaza in mod nativ cu celelalte componente ale solutiei integrate de tip EAS (Enterprise Application Suite) SIVECO Applications 2020, solutie dedicata companiilor si institutiilor din toate sectoarele economice.

In acest context, utilizarea unei structuri de date unice evita duplicarea informatiilor si faciliteaza o exploatare eficienta a acestora.