Mobilitatea a devenit una dintre cerințele tot mai acute ale tuturor organizațiilor. Pentru a veni în sprijinul companiilor românești, SIVECO România a adoptat mobilitatea ca una dintre caracteristicile de bază ale soluțiilor sale informatice. Acestea sunt proiectate și dezvoltate pentru utilizarea de pe dispozitive mobile, în Cloud și facilitează alinierea mediului de afaceri românesc la cerințele erei digitale.
Una dintre soluțiile informatice foarte apreciate de companiile din România este aplicația de tip Business Intelligence – SIVECO Business Analyzer – ce permite managerilor să fie informați în orice moment, de oriunde ar fi și să poată lua decizii obiective, pentru eficietizarea proceselor de afaceri.

„Accesul rapid la starea business-ului este esențială pentru manageri. Aplicația SIVECO Business Analyzer permite acestora să acceseze în orice moment, de pe tabletă sau smart-phone, indicatorii relevanți ai companiei pentru a lua cele mai bune decizii de business. Managerii pot consulta în timp real indicatorii de performanță ai companiei, ce sunt prezentaţi într-o formă sugestivă, uşor de gestionat şi de personalizat. Astfel, alegând mobilitatea oferită de sistemul nostru, managerii preiau cu succes controlul întregii lor afaceri”, spune Ștefăniță Ghiță, director dezvoltare SIVECO Applications.

În funcție de specificul companiei lor, managerii decid ce criterii sunt de interes în analiza business-ul lor şi în ce formă să acceseze datele, spre exemplu sub formă tabelară sau grafice. Analizele sunt n-dimensionale și urmăresc criterii relevante pentru fiecare business: clienţi, furnizori, intervale de timp, ţări, regiuni, judeţe, oraşe, departamente, structură buget, conturi contabile, venituri, cheltuieli, tipuri de costuri, salariaţi, funcţii salariaţi, grade de pregătire, tipuri de echipamente, tipuri de intervenţii etc. Specialiștii SIVECO sunt la dispoziția clienților și, raportat la necesitățile specifice ale ficărui business, pot modela orice alţi indicatori n-dimensionali. Aplicația dispune și de facilitare de alertare prin email sau SMS care permite managerului să primească rapoarte din sistem și să fie informat în permanență.

În plus, managerii pot urmări în permanență activitățile de business ce prezintă probleme și pot accesa date care duc la descoperirea cauzelor, luând astfel decizii obiective asupra afacerii lor.
Până în prezent, zeci de companii private și publice din toate domeniile de activitate din România au ales SIVECO Business Analyzer ca aplicație managerială ce facilitează analiza integrată a indicatorilor de performanță și care răspunde nevoii actuale de mobilitate.