RCS & RDS anunţă că începând de mâine, 17 septembrie 2015, va lansa o nouă configuraţie de tarife pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat. Astfel, preţul abonamentului Optim Nelimitat va fi de doar  3 euro/lună (TVA inclusă).

Noul tarif de 3 euro/lună este valabil pentru clienţii companiei cu minim două servicii fixe (Digi Net şi Digi TV) şi cu 4 sau mai multe abonamente Optim Nelimitat contractate, iar cei cu 3 abonamente Optim Nelimitat vor achita 3,33 euro/lună (TVA inclusă). Reducerea tarifelor se aplică atât clienţilor existenti cât şi celor care se abonează incepand de maine şi îndeplinesc condiţiile de eligibilitate.

Utilizatorii care aleg abonamentul Optim Nelimitat beneficiază de convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie (viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 5 GB) şi până la 200 MB/lună pentru date în roaming national, pe care îi pot utiliza gratuit.

Prin ofertele comerciale lansate în ultima perioadă continuăm strategia de a încuraja utilizatorii să comunice fără limite. Clienţii noştri au nevoie de servicii avantajoase, de libertate în comunicare şi de un partener care să răspundă nevoilor acestora. Serviciul Digi Mobil le oferă acestora pachetul ideal de beneficii: convorbiri şi internet mobil nelimitate, echipamente la preţuri avantajoase, dar şi conţinut video fără costuri suplimentare la abonament, prin platforma Digi Online si serviciul de video la cerere, Digi Play.” a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Tarifele abonamentelor Optim Nelimitat variază între 3 euro/lună şi 6 euro/lună (TVA inclusă), în funcţie de numărul de servicii Digi contractate de către abonaţii companiei. Clienţii Digi Mobil pot achiziţiona şi telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. Gama variată de echipamente poate fi consultată aici.