Epson extinde gama de proiectoare cu 11 noi modele destinate atât folosirii la birou, cât și pentru divertismentul de acasă, fie că e vorba de realizarea de prezentări, vizionarea de filme, rularea de jocuri, sau de urmărirea meciului de fotbal al echipei favorite împreună cu prietenii.

Noua serie Epson include opt proiectoare versatile care pot fi transportate cu ușurință – EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04 – și care sunt ideale atât acasă, cât şi la birou. Indiferent dacă sunt utilizate pentru vizionare filme, vizualizare de fotografii de familie sau realizare de prezentări, noile proiectoare oferă imagini de calitate superioară, dispun de caracteristici ușor de utilizat și au un design elegant.

Gama este completată de trei noi proiectoare home cinema Full HD de calitate superioară, dar care au un preț accesibil și care oferă utilizatorilor experiența vizionării pe ecran mare în propriile case. EH-TW5350, EH-TW5300 și EH-TW5210 sunt fiecare capabile să furnizeze imagini Full HD la o rezoluție de 1080p luminoase și clare, atât în 2D, cât și în 3D.

Indiferent dacă se află acasă sau la birou, utilizatorii doresc să vizioneze conținut de calitate superioară în culori excepționale, chiar și în încăperile foarte luminoase. Beneficiind de tehnologia 3LCD şi de o luminozitate pe alb şi pe culoare la același nivel înalt, aceste proiectoare sunt de trei ori mai luminoase decât cele cu tehnologie DLP cu 1 cip