Conform ultimelor bilanțuri financiare ale companiei pe anul 2014, Softelligence a atins cifra de afaceri de 1,5 milioane euro. Comparativ cu aceeași perioadă a anului 2013, dezvoltatorul autohton de soluții software de business a înregistrat în 2014 o creștere cu 50% a cifrei de afaceri. Performanța s-a datorat unei strategii de dezvoltare ce a vizat extinderea portofoliului de clienți pe piața locală și pe piața internațională, diversificarea solutiilor din zona de business, cât și investițiile în dezvoltarea de proprietate intelectuală.

Anul 2014 s-a dovedit un an al confirmărilor pentru Softelligence ca furnizor de servicii software de top, fiind marcat de reușite importante. Atingerea obiectivului de a încheia anul 2014 cu cifra de afaceri de 1,5 milioane euro se datorează, în primul rând, unei strategii mature de business care a avut la bază orientarea către jucători cu o capacitate mai mare de a investi în proiecte software complexe, pe piața locală și pe cea internațională, cât și diversificarea serviciilor software pentru a acoperi cât mai multe nevoi de business. Bilantul Softelligence pe 2014 este unul îmbucurător: ne-am extins platforma EBS prin preluarea Kazier, am lărgit portofoliul de clienți cu jucători importanți de pe piata bancara și am fost incluși în topul Deloitte al celor mai performante 50 de companii de tehnologie din Europa Centrală”, a declarat Teodor Blidăruș, Managing Partner Strategy  & Business Development Softelligence.

Pentru anul curent, compania estimează o cifră de afaceri de cel putin 2 milioane de euro, cu o creștere de peste 30% față de 2014, având în vedere ca direcții strategice abordarea agresivă a pieței internaționale, dar și recomercializarea soluțiilor de business dezvoltate pentru domeniile asigurări, banking, retail și distribuție.