Softelligence a atins prima poziție în clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics CRM pentru primul semestru al anului fiscal Microsoft (iulie –decembrie 2012).

Compania ocupă locul 1 în topul partenerilor Microsoft datorită rezultatelor deosebite obținute prin implementarea celor mai complexe proiecte de CRM din România, cu peste 300 de utilizatori, în industrii precum asigurări, brokeraj, retail și distribuție și integrarea lor cu aplicatii software din mediile clienților: Microsoft AX, Microsoft NAV, SAP, Oracle.

“Primul semestru al anului fiscal 2013 Microsoft a adus o creștere de 22% a vânzărilor de Dynamics CRM în România pe segmentul comercial. În ceea ce privește CRM Online, creșterea a fost de 280% față de aceeași perioadă a anului trecut, depășind cu 30% volumul de vânzări pe tot anul fiscal 2012. Cele mai importante contribuții la rezultatele obținute în România au fost realizate de Softelligence, atât în ceea ce privește implementările on-premise, cât și cele în regim SaaS. Totodată, Softelligence a devenit un partener strategic pentru soluțiile de business Microsoft, având cea mai importantă creștere din ultimii 3 ani”, a declarat Ioana Răzvan, Microsoft Business Solution Lead.

“Creșterea obținută se datorează avantajelor competitive pe care le oferim clienților noștri, în plus față de funcționalitățile incluse în Dynamics CRM. Mă refer aici la completarea soluției cu procese și funcționalități care să răspundă unor nevoi specifice ale companiilor ce activează în asigurări – companii și brokeri de asigurare, retail, distribuție și servicii financiare. Un alt avantaj este extinderea proceselor operaționale și a canalelor de vânzare tradiționale prin integrarea de platforme web și mobile, pentru agenții de vânzări de pe teren de exemplu, cu Dynamics CRM”, a declarat Teodor Blidăruș, Managing Partner în cadrul Softelligence.

Compania derulează un parteneriat de succes cu Microsoft din 2006, realizările echipei fiind recunoscute de Microsoft prin certificările acordate. Totodată, compania deține una dintre cele mai cuprinzătoare echipe Microsoft Dynamics CRM din România.