Incepand de astazi, romanii pot sa localizeze bancomatele tuturor bancilor din tara direct din telefonul mobil, prin intermediul aplicatieiAuto .ro powered by Vodafone.

Auto.ro a dezvoltat sectiunea ATM in cadrul aplicatiei pentru mobil, posesorii de smartphone putand localiza incepand de astazi cele mai apropiate bancomate ale tuturor bancilor din Romania, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers. Astfel, romanii vor putea sa gaseasca rapid si usor toate bancomatele din intreaga tara.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit si vine in sprijinul romanilor presati de timp care trebuie sa gaseasca usor un bancomat al unei anumite banci sau orice alt serviciu existent in aplicatie. In doar cateva secunde utilizatorii pot sa afle care este cel mai apropiat bancomat si vor beneficia de indicatii exacte pentru a ajunge cat mai rapid la locatia dorita.

Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicatiei Auto.ro se numara: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si bancomate.