SIVECO Romania înregistrează un nou succes, la European IT Excellence Awards, competiţie care desemnează cele mai bune proiecte de pe continent.

SIVECO Romania a obţinut marele titlu „Winner” la categoria Proiecte Guvernamentale pentru implementarea  soluţiei de management al informaţiei şi de gestiune a documentelor şi fluxurilor de lucru – SIVADOC la Primăria din Chişinău şi pentru sistemul informatic integrat de la  Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Suntem onoraţi că am intrat în competiţie directă cu cei mai mari jucători de pe piaţa IT internaţională. Cele doua premii oferite de European IT Excellence Awards, pentru implementările făcute la Primăria Chişinău şi la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, reconfirmă calitatea produselor noastre informatice. Ne bucurăm de fiecare dată când aducem un trofeu de excepţie în ţară. Recunoaşterea eforturilor pe care le facem este întotdeauna foarte importantă pentru noi”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.

European IT Excellence Awards este una dintre cele mai prestigioase competiţii europene care selectează şi recompensează în fiecare an producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe de excepţie în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice. Gala European IT Excellence Awards 2012 a selectat în etapa finală 49 de companii din 17 ţări europene.

“Calitatea aplicaţiilor din acest an a fost extrem de ridicată şi ne-a demonstrat talentul tuturor participanţilor. Îi felicit pe toţi câştigătorii şi le doresc tuturor finaliştilor, mult succes pentru ediţia de anul viitor”, a declarat Alan Norman, Director IT Europa.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, SIVECO Romania a fost recompensată cu peste 150 de premii şi distincţii internaţionale, care probează inovativitatea, calitatea produselor şi serviciilor sale precum şi implicarea în proiecte IT de amploare, cu impact economic şi social major.

Despre European IT Excellence Awards
European IT Excellence Awards (www.iteuropa.com ) este una dintre cele mai prestigioase competiţii europene care selectează şi recompensează în fiecare an producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice.
European IT Excellence Awards este singura competiţie pan-europeană destinată recunoaşterii rolului crucial pe care il au furnizorii de soluţii şi integratorii de sisteme informatice în crearea şi implementarea produselor care să răspundă nevoilor societăţii actuale.