Robert Cem Tunakan, seful GroupOn Romania, unul dintre cele mai mari site-uri de cupoane de reduceri, si-a dat demisia de la conducerea filialei locale urmand sa se ocupe de prezenta procesatorului de plati PayU la nivelul mai multor tari din regiune, dupa cum anunta o stire difuzata de catre Wall-Street.ro

 “Mi-am dat deja demisia de la GroupOn Romania si de saptamana viitoare voi intra in echipa PayU, urmand sa ma ocup de dezvoltarea regionala a procesatorului de plati in Romania, Turcia, Cehia si Ungaria”, a declarat  Cem Tunakan, cetatean de origine turca. El a adaugat ca, pe masura ce se va dezvolta PayU, vor creste si responsabilitatile sale.  Interimatul GroupOn este acoperit de echipa din Franta a companiei, urmand ca in circa trei saptamani sa fie numit un nou sef pe operatiunile locale ale business-ului. El nu a oferit informatii despre motivele plecarii sale.

Contactati de Wall-Street.ro, oficialii PayU au subliniat ca, intr-adevar, Cem Tunakan va veni in cadrul multinationalei insa vor anunta mai multe informatii saptamana viitoare.

GroupOn Romania a fost in luna mai al patrulea jucator din piata ca valoare a tranzactiilor de bunuri si servicii intermediate, conform datelor puse la dispozitia Wall-Street.ro de catre agregatorul de reduceri colective Redutti.ro.

Sursa: http://www.wall-street.ro