Cea mai mare casă românească de software recrutează dezvoltatori aplicaţii Java şi Oracle

SIVECO Romania va participa la cea de-a 12-a ediţie a celui mai mare eveniment de carieră din România, Târgul “Angajatori de Top”, ce va avea loc în perioada 30-31 martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.  Compania oferă tinerilor programatori posibilitatea de a-şi construi o carieră, de a participa la programe de pregătire profesională şi de a lucra în proiecte naţionale şi internaţionale.

“Dezvoltarea internaţională a companiei noastre a determinat o creştere consistentă a echipei în ultimii ani, ajungând acum la 1.200 de specialişti. La Târgul “Angajatori de top” suntem interesaţi să recrutăm dezvoltatori software Oracle şi Java cu experienţă relevantă. Căutăm oameni inteligenţi, creativi, talentaţi şi organizaţi. Este foarte important ca aceştia să cunoască limbi străine, în condiţiile în care avem contacte cu un număr mare de ţări şi culturi IT. Aceste competenţe ne permit să oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii”, declară Dana Bichir, Vicepreşedinte Resurse Umane şi Calitate.

SIVECO Romania are în ţară 8 puncte de lucru, în Ploieşti, Braşov, Constanţa, Galaţi, Timişoara, Craiova, Cluj, Iaşi şi birouri în Emiratele Arabe Unite, Bruxelles, Kazakstan. De 20 de ani, SIVECO Romania dezvoltă proiecte informatice de anvergură precum SEI – Sistemul Educaţional Informatizat, proiectul IT de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), proiectul New Computerized Transit System de la Autoritatea Naţională a Vămilor, precum şi proiecte internationale in ţări precum Maroc, Turcia, Macedonia, Cipru, Moldova, Bulgaria, Kazahstan, Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Serbia, Belgia etc. Compania furnizează cele mai bune soluţii pentru sectorul de business, pentru educaţie, sănătate, agricultură şi vămi, având peste 1.400 de clienţi.  SIVECO Romania a avut în 2011 o cifră de afaceri de 68 milioane euro, 30% venind din export.