mediaTRUST România a lansat o nouă versiune a site-ului oficial, etapa ce confirmă dezvoltarea continuuă a portofoliului de servicii ale companiei şi adaptarea acestuia la nevoile curente ale clienţilor.

Cu un design nou, o interfață modernă, dinamică și ușor de navigat, în varianta actuală, site-ul detaliează serviciile de monitorizare oferite de mediaTRUST: monitorizare Internet, monitorizare Social Media, Rapoarte și Analize, monitorizare Presă, monitorizare Radio, monitorizare TV, Alerte în timp real, admonit (monitorizare publicitate), utile în strategiile de marketing şi PR. Modalitatea de organizare a noilor secţiuni permite vizitatorilor site-ului www.mediatrust.ro să acceseze informația dorită într-un mod rapid și convenabil.

De asemenea, pe site sunt disponibile informații despre companie, echipa mediaTRUST, oportunitățile de carieră, date de contact, dar și posibilitatea accesării analizelor și studiilor realizate de mediaTRUST.

De ce monitorizare media?

Website-ul mediaTRUST a fost actualizat cu secțiunea: “De ce monitorizare media?” unde utilizatorii pot afla ce reprezintă un serviciu de monitorizare media și beneficiile acestuia. Oricine este interesat de modul de funcționare a platformei și a instrumentelor acesteia poate accesa butonul TESTEAZA.