Sistec a obținut pe data de 24 ianuarie 2015 acreditarea Ministerului pentru Societatea Informațională de a desfășura activități de management al arhivei electronice în condițiile Legii nr. 135/2007.

Serviciile de arhivare electronică a Sistec, certificate prin standardele ISO 9001, ISO 20000 și ISO 27001, și în conformitate cu normele impuse de legislația din România, păstrează documentele arhivate în centre de date de ultimă generație, acreditate, la rândul lor, de Ministerul pentru Societatea Informațională.

Certificarea ministerului validează competențele companiei românești în ceea ce privește serviciile de arhivare a documentelor în format electronic și, totodată, recompensează eforturile realizate de Sistec de-a lungul timpului pe această linie de business.

“Prin certificarea obținută de la Ministerul pentru Societatea Informațională, compania noastră a fost recunoscută printre liderii industriei de soluții și servicii privind arhivarea documentelor în formă electronică. În consecință, vom putea livra clienților noștri servicii de arhivare electronică de înaltă clasă, în conformitate cu legislația în vigoare, folosind tehnologii și soluții standardizate, implementate și gestionate de o echipă de experți  dedicați”, a declarat Radu Dinescu, Managing Director Sistec Next Docs.