Domeniul IT&C reprezinta un segment caracterizat de frecvente transformari si progrese tehnologice. Aceasta evolutie continua este exprimata de asemenea si prin noul proiect pe care il prezentam astazi – magazinul online One-it.ro.

Compania One-it a fost fondata in anul 2003, in orasul Baia Mare. Nu in mult timp, viziunea societatii a facilitate extinderea, lucru ce s-a petrecut fara dificultati – astazi, societatea este prezenta si pe piata din Cluj-Napoca, prin magazinul situat pe strada C-tin Brancusi, 51.  Valorile solide ale One-it, alaturi de viziunea care a pus mereu in centrul activitatii nevoile clientilor, oferind solutii adecvate, profesionale, au facut ca an de an increderea clientilor si partenerilor sa creasca. Momentan, compania colaboreaza cu lideri mondiali din piata IT, ca:  Intel®, Toshiba®, Xerox ®, Microsoft ®, Fujitsu ® şi altii.

In  elaborarea noului magazin online , s-a tinut cont de specificul produselor comercializate (calculatoare, retelistica, gaming, software, pc tuning etc), de serviciile profesionale oferite si de nevoile si dorintele clientilor. S-a pus accent pe usability (posibilitatea de utilizare) printr-o aranjare a meniului intr-un mod cat mai intuitiv, cat mai natural. Prima pagina cuprinde atat posibilitatea de cautare a unui anumit produs dupa denumirea sa, de navigare printre cele mai vandute si cele mai noi produse, accesarea cu usurinta a ramurii de oferte speciale, cat si abonarea rapida la newsletter.

De asemenea, categoriile de produse sunt integrate intr-un mod atractiv. Nu lipsesc nici linkurile catre retelele sociale, parteneri sau datele rapide de contact. Paginile de produse permit compararea cu alte device-uri de acelasi tip, urmarirea specificatiilor tehnice complete, adaugarea de review-uri. Nu in ultimul rand, vizitatorii site-ului au acces si la blog-ul magazinului unde sunt prezentate diferite prezentari de produse, promotii, stiri, evenimente sau comunicate de presa. Noul magazin online One-it.ro este creat pentru a fi mai aproape de clientii sai, pentru ca acestia sa ajunga mai rapid la produsele dorite, pentru ca acestia sa vada rapid informatiile despre aceste produse. Platforma folosita pentru functionarea acestui magazin este tot mai cunoscuta platforma SILKMART .

Prin acesti noi pasi in mediul online, magazinul online reuseste inca o data sa confirme veridicitatea motto-ului ales “One-it: Mai mult decat un expert, un prieten!”.