Allview anunta posesorii de tablete Alldro Speed DUO  actualizarea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean la o noua versiune. Compania recomanda update-ul de software pentru cresterea performantei si a vitezei de procesarea a tabletei. Procedura de actualizare este disponibila spre consultare incepand de astazi pe website-ul companiei www.allview.ro.

Prin actualizarea la noua versiune software Android 4.1 Jelly Bean, tableta cu ecran IPS PRO-HD de 7 inch cu rezolutie de 1280×800 px si procesor Dual Core raspunde mult mai rapid la comenzi si ofera o experienta de utilizare a internetului superioara. Afisarea paginilor web, deschiderea si actualizarea aplicatiilor se realizeaza cu o usurinta remarcabila.

De asemenea, versiunea ofera imbunatatiri in ceea ce priveste functionarea camerei foto, a conexiunii HDMI si a optiunii Network Location care identifica pozitia utilizatorilor conectati la internet prin Wi-Fi sau 3G.

Mai multe informatii despre procedura de actualizare a sistemului de operare al tabletei AllDro Speed DUO, dar si despre produs, pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe website-ul producatorului, www.allview.ro.