Senior Software anunta deschiderea unei noi filiale la Cluj

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clientii sai.

In vara anului curent, Senior Software a deschis un nou punct de lucru la Cluj, al doilea dupa cel de la Constanta. Compania urmareste pe aceasta cale sa fie mai aproape de clientii sai, inclusiv din punct de vedere geografic, si sa creasca gradul de disponibilitate catre companiile din zona, prin constituirea in prima faza a unei echipe de 10 oameni, in departamente dedicate clientilor (customer oriented).

„In ultimii ani infrastructura de comunicatii a cunoscut o dezvoltare exploziva. Niciodata nu a fost mai simplu, mai accesibil si mai rapid sa primesti si sa transmiti volume uriase de date, indiferent de localizarea partenerului. Cu toate acestea, in multe situatii comunicarea problemelor cu adevarat importante nu se poate efectua fara prezenta fizica. Drept urmare, pentru a facilita dialogul cu clientii nostri si pentru a putea intelege situatiile particulare cu care se confrunta, am decis sa deschidem o a doua filiala Senior Software, de data aceasta la Cluj. Aici vrem sa formam o echipa dedicata in special gestionarii relatiilor cu clientii, iar motivele pentru care am ales Clujul sunt legate, printre altele, si de potentialul semnificativ de recrutare din zona.”Daniel Toma, Director General Senior Software.

Extinderea Senior Software vine in contextul unei cresteri semnificative a volumului vanzarilor, pentru 2014 fiind preconizata o cifra de afaceri cu cel putin 50% mai mare fata de 2013, precum si a unui numar tot mai mare de clienti care aleg sa isi gestioneze afacerile cu solutiile informatice oferite de companie.

In prezent, Senior Software are peste 70 de angajati si este in continua crestere, managerii companiei urmarind ca numarul acestora sa ajunga la 100. Cei interesati sa se alature echipei de la Cluj pot vedea job-urile disponibile si pot aplica aici: http://www.seniorsoftware.ro/cariere/