Senior Software anunta cresterea cu 90% a cifrei de afaceri in 2014

Senior Software a inregistrat in 2014 o crestere a cifrei de afaceri cu 90% fata de anul anterior. Pe parcursul aceluiasi an compania si-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a solutiei ERP in Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj si si-a diversificat portofoliul de solutii.

Senior Software anunta o crestere cu 90% a cifrei de afaceri in 2014, fata de anul precedent. In prezent, echipa Senior Software numara peste 80 de angajati, numarul acestora fiind cu 30% mai mare fata de 2013. Fie ca vorbim de specialisti cu experienta in domeniu sau de tineri aflati la inceput de cariera, acestia au gasit la Senior Software un mediu propice pentru dezvoltarea profesionala.

In 2014 am reusit sa atingem o cifra de afaceri de peste 15 milioane lei, rezultat obtinut ca urmare a eforturilor sustinute de pana acum. De peste 11 ani investim constant in produse, in relatia cu clientii, in extinderea prezentei nationale si internationale, in organizarea interna si in echipa. In ultima perioada ni s-a alaturat o serie de specialisti cu vechime in piata, dornici sa participe la dezvoltarea companiei pe zone noi de activitate, atrasi de spiritul antreprenorial care ne caracterizeaza. Acordam libertate de actiune si sprijin persoanelor care au initiativa si doresc sa-si puna in practica ideile proprii si experienta dobandita. 

Senior Software a devenit astfel un brand care reprezinta garantia calitatii produselor si a serviciilor oferite, ceea ce ne obliga sa crestem standardele de calitate de la an la an, in paralel cu gestionarea dezvoltarii companiei. Acest lucru este o provocare personala si, in acelasi timp, o trasatura definitorie a culturii noastre organizationale.”, a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.