Senior Software anunta incheierea anului 2011 cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri, depasind obiectivul de 21% setat la inceputul anului. Extinderea portofoliului de produse, cresterea numarului de angajati cu 25% si furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde de calitate sunt elementele care au determinat continuarea trendului pozitiv din ultimii ani.

Senior Software este un furnizor dinamic si  inovator de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, statut confirmat  de rezultatele obtinute pe parcursul anului 2011. Astfel, fata de anul 2010,  compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 27%, iar numarul de  clienti a crescut cu aproximativ 22%.

“Rezultatele bune pe care le-am obtinut pana  in prezent se datoreaza strategiei adoptate, bazata pe cresterea beneficiilor pe  care solutiile si serviciile oferite le aduc clientilor nostri. Am incheiat  parteneriate de succes, am investit in tehnologie de ultima generatie si in  resursa umana, in ciuda situatiei economice instabile, reusind astfel sa ne  depasim obiectivul setat la inceputul anului. Actiunile noastre au ca scop  oferirea de valoare suplimentara clientilor prin intelegerea si anticiparea  nevoilor acestora.” Daniel Toma, Director General Senior  Software.

Strategia anului 2011 a presupus continuarea  parteneriatelor de succes in vederea extinderii portofoliului cu solutii  informatice de ultima generatie tehnologica, inovatoare pentru piata locala.  Astfel, acesta a fost completat cu:

• solutii SFA pentru automatizarea fortei de  vanzari, solutie dedicata distribuitorilor si producatorilor cu vanzarea prin  agenti,

• solutii pentru retail, pentru vanzarea prin  magazine si

• solutii de comert electronic de tip magazin  online, portal B2B (business to business) si portal de generare de clienti  potentiali.

Noile produse din portofoliu sunt add-on-uri  pentru SeniorERP, sistemul dedicat managementului proceselor de distributie,  productie, servicii si retail, oferind clientilor o platforma unitara si un  control ridicat al canalelor de vanzare pe care le utilizeaza, fie ele  traditionale sau in mediul online.

Alaturi de celelalte produse din portofoliu:  SeniorVisualBI pentru raportarea si vizualizarea datelor, SeniorCRM pentru  gestionarea activitatilor de marketing, vanzari si service, SeniorHR pentru  gestionarea informatiilor referitoare la resursa umana din cadrul companiei,  Senior Software ofera clientilor sai un portofoliu divers de sisteme informatice  destinate cresterii vanzarilor si controlului cheltuielilor, specializat pe  verticale de piata.

Extinderea portofoliului cu astfel de solutii a  fost motivata in special de dorinta clientilor de a aborda noi canale de vanzare  intr-un mod cat mai profitabil, dar si sigur. Un bun exemplu este Diverta, care  a relansat recent magazinul dol.ro cu o noua platforma de comert electronic  oferita de ContentSpeed, companie care face parte din grupul Senior Software din  2011. Diverta doreste sa beneficieze de potentialul pietei de comert electronic,  care anul trecut a inregistrat o crestere de peste 24%.

Printre companiile care au ales sistemele  oferite de Senior Software in anul 2011 se numara:

• Ocean Fish – lider de piata in domeniul  productiei, distributiei si exportului de produse din peste,

• Dacia Plant – unul dintre cei mai importanti  producatori de tincturi, comprimate, ceaiuri si remedii naturale din  Romania,

• Romvelia Prodcom – important producator  agricol si distribuitor de inputuri agricole,

• Scandic Polikraft – distribuitor al utilajelor  si motoarelor Volvo Penta si Volvo Construction pe piata din Romania,

• Vitacom Electronics – cel mai mare  distribuitor de materiale si componente electronice, produse si accesorii  IT&C si A/V,

• Dentex Trading – unul dintre principalii  distribuitori de echipamente si consumabile pentru stomatologie,

• Poleposition – distribuitor local de produse  si accesorii auto,• DDS Group – al doilea mare distribuitor de materiale  electrice din Romania,

• Casalco – unul dintre cei mai importanti  producatori si distribuitori de carne si produse din carne din judetele Covasna  si Harghita,

• Cord Impex – cel mai mare distribuitor de  bauturi din Prahova,

• Walmark Romania – lider pe piata de suplimente  alimentare din Romania.

„In Senior Software am gasit un partener serios,  orientat catre inovatie, care vine in sprijinul partenerilor cu solutii la  problemele intampinate.” Domnul Edgar Zoltan, Manager Asigurarea Calitatii in  cadrul companiei Vitacom.

Pentru anul 2012, obiectivul principal este de  crestere a cifrei de afaceri cu 20%, consolidarea pozitiei de lider pe piata  furnizorilor de sisteme informatice de ultima generatie tehnologica pentru  distributie si cresterea cotei de piata pentru verticalele de productie, retail  si servicii. In acest sens, Senior Software va continua sa creasca numarul de  angajati si sa extinda portofoliul de solutii pentru intampinarea nevoilor si  dezvoltarii clientilor sai.

Pentru detalii, accesati www.SeniorERP.ro