La 10 ani de la infiintare Senior Software inseamna 2 sedii, in Bucuresti si Constanta, 60 de angajati, o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro in 2012 si aproximativ 200 de implementari de solutii informatice care sustin afaceri de peste 1 mld de euro. Dar mai mult decat cifre, Senior Software inseamna astazi inovatie, dinamism si efort constant pentru intampinarea nevoilor clientilor.

Luna aceasta se implinesc 10 ani de cand Senior Software ofera companiilor cea mai noua tehnologie integrata in solutii informatice pentru managementul afacerilor: ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) si SCM (Supply Chain Management). Avand capital integral romanesc, Senior Software a reusit sa creasca de la an la an remarcandu-se ca unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de software.

„Atunci cand am pus bazele Senior Software, am pornit la drum cu gandul de a fi cei mai buni, iar rezultatele nu au ezitat sa apara. Au fost 10 ani de impliniri, in care am consolidat echipa, am acumulat know-how si am pus bazele unor parteneriate puternice. Nu am facut compromisuri in ceea ce priveste calitatea solutiilor si serviciilor oferite, iar clientii ne apreciaza pentru seriozitatea si profesionalismul cu care abordam fiecare proiect.”, a declarat Daniel Toma, Directorul General Senior Software.

In 2003 Senior Software si-a inceput activitatea in Bucuresti, iar in 2008 a deschis filiala din Constanta, in urma unei investitii de aproximativ 60 000 EUR. Aceasta a pornit de la 5 angajati si a ajuns in prezent la 20, in total compania numarand astazi 60 de angajati.

2010 a fost anul in care Senior Software a lansat in premiera in Romania conceptul de „Self Service Business Intelligence”, prin incheierea unui parteneriat strategic cu Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor, si a fost numit de catre Microsoft ca fiind cel mai activ partener pe zona SaaS (Software as a Service). In acelasi an, SeniorERP a integrat tehnologia EDI (Electronic Data Interchange), pentru exportul documentelor in format XML, automatizand comunicarea dintre furnizori si IKA (International Key Accounts).

In 2011 a urmat o noua premiera, SeniorERP devenind primul sistem ERP din Romania disponibil in cloud, pe platforma Windows Azure de la Microsoft. In anul urmator, a aparut versiunea in engleza a sistemului ERP, ca prim pas al strategiei de extindere in afara granitelor.

Tot in 2012 Senior Software a lansat suita de sisteme SCM dedicate managamentului lantului logistic, formata din SeniorWMS – pentru gestiunea depozitelor si SeniorINVENTORY – pentru planificarea procesului de aprovizionare si optimizarea stocurilor. A urmat apoi sistemul SFA pe Android : SeniorSFA, destinat managementului activitatii echipelor de pe teren.

Experienta Senior Software denota din cele peste 200 de implementari de succes realizate in companii de distributie, productie si servicii, precum Walmark Romania, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sea-Bell Trading, Gamacris Distributie, Ocean Fish, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Planoil etc.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro