Posesorii de smartphone-uri Allview P5 Alldro au acum la dispoziţie o nouă versiune a sistemului de operare Android 4.0.4. Printre beneficiile update-ului se numără: o nouă interfaţă a camerei foto-video cu noi efecte şi frame-uri, îmbunătăţirea funcţionării agendei, opţiunea de căutare inteligentă, precum şi remedierea unor bug-uri semnalate la versiunile anterioare.

Update-ul de software este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare, precum şi pentru stabilitatea crescută a software-ului telefonului. Procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei www.allview.ro.

Allview P5 Alldro a fost lansat în septembrie 2012 şi s-a impus rapid pe piaţa din România, fiind cel mai accesibil smartphone Dual SIM cu procesor Dual-Core. P5 este dotat cu un ecran OGS  (One Glass System) de 4,3 inch, care oferă un unghi de vizibilitate de aproape 180 de grade, datorită tehnologiei IPS (In-Plane Switching). Modelul dispune de o cameră performantă de 8 MP, cu autofocus. Smartphone-ul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul recomandat de 799 RON.

Mai multe detalii despre smartphone-ul P5 Alldro şi despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.