• Adaptate pentru a satisface cerințele piețelor emergente
  • Automatizarea și controlul sunt mai ușoare ca niciodată
  • Echilibrul perfect dintre investiție și performanță

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a lansat pe piata din România noile game de echipamente industriale Easy Series, care includ dispozitive de automatizare și control.

Utilizate în aplicații precum controlul mișcării, interfața om-mașină, automatizări industriale, acționări electrice, control și semnalizare, echipamentele permit proiectanților de mașini industriale OEM să livreze sisteme de automatizare complete, fiabile, de înaltă calitate și performante.

Easy Altivar 610 și 310

Variatoarele de viteză Easy Altivar 610 și 310 sunt axate pe performanțele esențiale într-o aplicație industrială, toate funcțiile non-critice fiind optimizate pentru a obține cel mai bun raport preț-performanță.

Printre caracteristicile de bază ale echipamentelor din această gamă sunt evidențiate: funcția de control încorporată pentru sistemele de pompare, filtrul EMC C3 pentru reducerea perturbațiilor magnetice și cele 7 blocuri funcționale pre-programate, care acoperă majoritatea aplicațiilor de uz general, acestea fiind cele care facilitează automatizarea și controlul într-un mod eficient.

Easy Harmony XA2

Butoanele Harmony XA2 evidențiază echilibrul perfect dintre investiție și performanță. Ușurința în utilizare precum și accesibilitatea echipamentelor sunt beneficiile aduse de gamele Easy Series. Acestea oferă funcțiile de bază dintr-o aplicație industrială: funcții de contact, funcții de contact și semnalizare, funcții de semnalizare.

Easy Harmony GXU

Panourile tactile Harmony GXU, simple și eficiente, sunt potrivite pentru sistemele de automatizare industrială cu o complexitate medie. Acestea au o grosime de 38 mm, sunt ușor de instalat datorită sistemului anti-cădere și elementelor de fixare cu șurub, iar întreținerea este foarte simplă, deoarece bateria pentru RTC poate fi înlocuită și pentru că dispun de un instrument de autodiagnosticare.

Easy Modicon M100/M200

Controlere logice Modicon M100/M200 reprezintă soluții accesibile și performante pentru sistemele mici de automatizare, oferind flexibilitate și control.

Potrivite pentru orice aplicație industrială, acestea sunt accesibile, ușor de programat, fiind gestionate printr-un singur software intuitiv, și ușor de adaptat, datorită blocului terminal detașabil.

Easy Harmony iPC

Noul PC industrial Easy Harmony răspunde provocărilor IoT asigurând o comunicare sigură, de la produse conectate, până la aplicații software industriale. Acesta este proiectat să îmbunătățească capacitățile inteligente de fabricație, inclusiv controlul autonom și monitorizarea liniei de producție. În plus, sistemul de răcire este îmbunătățit datorită carcasei din aluminiu.

Easy Harmony XVG

Coloanele luminoase pre-asamblate sunt concepute pentru integrarea ușoară în diferite arhitecturi ale mașinilor, gama oferind opțiuni flexibile de montare și dispunând de funcții vizuale și sonore. Pentru o vizibilitate mai bună a funcționării mașinilor industriale, acestea sunt disponibile cu 2, 3 sau 4 unități de semnalizare.

Easy Telemecanique XCE, XCJ

Noile game XCE și XCJ de limitatori de cursă pentru aplicații industriale îmbină eficiența și flexibilitatea, având un nivel de complexitate necesar pentru aplicațiile standard și un grad de siguranță ridicat.

Easy Modicon ABL2K

Sursele de alimentare performante Modicon ABL2K sunt potrivite pentru cerințele noii economii. Produsele încorporează caracteristici tehnologice avansate, având dimensiuni compacte, 4 tipuri de sisteme de montare rapide și simple și îndeplinesc standardele EN55022-B EMC**.

Easy Zelio RXM*LB

Releele electromecanice și statice Zelio RXM*LB sunt echipamente robuste ce respectă standardele internaționale. Potrivite în majoritatea aplicațiilor industriale, acestea sunt ușor de instalat și utilizat datorită următoarelor caracteristici: indicator mecanic pentru statusul contactului; soclu pentru șine DIN și panou de montare.