Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei, in automatizare si protectia energiei, anunta lansarea Easy UPS 3S in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina. Easy UPS 3S este o sursa neintreruptibila de curent (UPS) cu specificatii electrice solide si un design compact, usor de instalat, de folosit si de intretinut, simplificand mentinerea continuitatii business-ului pentru companii mici si mijlocii.

Easy UPS 3S este o imbinare exceptionala dintre un design optimizat si caracteristici avansate ale produsului, protejand echipamente de importanta critica, din numeroase medii, de efectele negative cauzate de intreruperi de curent electric, supratensiuni si fluctuatii. Produsul are o eficienta de pana la 96% in modul de conversie dubla si de pana la 99% in modul  ECO de economisire a energiei, ducand standardele industriei pentru UPS-urile 0-to-40kVA la un nou nivel.

Aceasta oferta este disponibila cu sau fara baterii, pentru a raspunde cerintelor diferitelor tipuri de companii. Clientii beneficiaza, de asemenea, de optiunea de configurare initiala, astfel incat sa asigure configurarea corecta si sigura a Easy UPS 3S pentru o performanta optima, fiabilitate si siguranta.

„Easy UPS 3S se adreseaza unei nevoi a pietei pe care o vedem, si anume aceea pentru o solutie care ofera cel mai bun mix disponibil de putere, fiabilitate, usurinta in administrare, calitate si confort pentru companii mici si mijlocii, centre de date si unitati de productie”, a declarat Pedro Robredo, Vice President, Secure Power, Schneider Electric. „Datorita usurintei de folosire, competitivitatii si versatilitatii sale, Easy UPS 3S poate fi folosit intr-o varietate de industrii si medii de lucru.”

Noua ofera include o plaja larga de tensiune de intrare si protectie solida impotriva supraincarcarii, totul intr-un design compact si usor. De asemenea, echipamentul a fost proiectat si testat conform celor mai riguroase proceduri Schneider Electric, fiind ideal atat in cadrul centrelor de date, cat si in mediile de industrie usoara. Are o interfata cu un display intuitiv, usor de configurat si monitorizat, iar utilizatorii pot gestiona UPS-ul de la distanta cu ajutorul software-ului Schneider Electric EcoStruxure™, care poate fi in cloud sau la fata locului. Flexibilitatea si competitivitatea, precum si timpul redus de livrare si varietatea aplicatiilor sunt factori care fac ca echipamentul Easy UPS 3S sa fie usor de folosit in orice business mic si mijlociu. Reteaua noastra de service global este compusa din specialisti locali extrem de bine pregatiti, care le ofera clientilor suport complet de-a lungul intregului ciclu de viata al echipamentului.

Functiile inovatoare si simplu de utilizat ale echipamentului Easy UPS 3S includ:

  • Temperaturi de operare de pana la 40ºC
  • Suprafata de protectie pentru medii cu conditii dure
  • Filtru de praf usor de inlocuit
  • Acces facil la servicii printr-un panou frontal magnetic
  • Optiuni de baterie interna, externa si provenind de la terti
  • Monitorizare si administrare usoara cu ajutorul software-ului EcoStruxure, atat in cloud, cat si de la fata locului, la cumpararea cardului Network optional. Pentru mai multe informatii, accesati www.schneider-electric.com/ecostruxure-it
  • Testul Easy Loop verifica eficienta UPS-ului inainte de a va conecta sarcina, fara a fi nevoie de o banca de incarcare

Puteti afla mai multe despre Easy UPS 3S aici.