Pentru cei care nu sunt familiari cu QuickMobile.ro, aceasta este o companie de comerţ online  cu o prezenţă crescândă în acest domeniu. Comerţul atât la nivel naţional, cât şi în străinătate practicat de una din companiile cu cea mai mare creştere din ultimii ani îi claseaza in topul firmelor care comercializează produse IT&C din Romania.

QuickMobile atrage atenţia în aceste zile prin lansarea noului site a magazinului online şi capteaza interesul atât prin facilităţile oferite cât şi design-ul simplu şi plăcut în acelaşi timp. De la conceptul vechiului magazin online care prezenta încredere şi era uşor de folosit, QuickMobile a trecut la unul minimalist in comparaţie cu majoritatea magazinelor online din Romania. Multi dintre noi nu ar fi schimbat nimic, dupa zicala “De ce sa ma leg la cap, daca nu ma doare?”. Compania totusi a hotărât lansarea unei noi platforme care, dupa parerea multor specialişti în domeniu, este una din cele mai reuşite si utile pentru toţi cumparatorii online. Destul de rar in Romania se schimbă un lucru care este deja destul de bun, dar de data aceasta QuickMobile a făcut o treabă excelentă. Să navighezi pe noul site e ca şi cum ai avea un asistent personal, dar care nu cere plată pentru a te îndruma în direcţia bună.

Pe aceaşi platformă, compania pune la dispoziţia vizitatorilor şi alte facilităţi pentru satisfacţia clienţilor săi cum ar fi înscrierea in Clubul QuickMobile (ClubQ) care oferă informaţii de ultimă oră prin e-mail referitoare la cele mai noi apariţii pe piaţa românească a produselor IT proaspăt lansate pe piaţa mondială, data la care aceste produse (cum ar fi noul Apple iPhone 5) vor fi disponibile în stocul companiei dar şi promoţiile şi concursurile de care se pot bucura toţi iubitorii de tehnologie dar nu numai.