Rohde&Schwarz Topex are plăcerea de a vă invita în perioada 25 – 28 februarie la Mobile World Congress Barcelona 2013, considerat unul dintre cele mai mari evenimente de telecomunicaţii din lume.

Prima expoziție pe agenda Rohde&Schwarz Topex pentru anul 2013, Mobile World Congress Barcelona este locul de întâlnire numărul unu la nivel mondial pentru industria telecom. Evenimentul reprezintă mediul ideal pentru a interacționa cu un cerc select de profesioniști, având un impact pozitiv asupra fiecărui business.

“Această participare este o bună oportunitate pentru Rohde&Schwarz Topex de a discuta și a promova beneficiile soluțiilor noastre în fața unor companii telecom calificate. Dorim să demonstrăm încă o dată angajamentul nostru pentru calitate și considerăm că superioritatea produselor noastre va determina creșterea numărului de clienți “, a declarat dl. Constantin Dumitrescu, director de Marketing și Vânzări.

Adresându-se pieței operatorilor mobili, atenția Rohde&Schwarz Topex se va concentra pe noile produse din gama Bytton: Topex Bytton LTE și Topex Bytton VoIP. Compania va prezenta, de asemenea, un Media Gateway 4E1 compact, rentabil cu o capacitate maximă de 120 de apeluri TDM simultane.

Topex Bytton LTE – un router performant – include o gamă largă de interfețe de comunicare și protocoale, inclusiv capacitatea de a utiliza tehnologiile anterioare 3G +, WAN, WiFi și RS232/RS485; dovedindu-se o soluție potrivită pentru aplicații de înlocuire a liniilor închiriate.

Topex Bytton VoIP este un router VoIP LTE/3G + care integrează aplicații de voce peste rețeaua celulară LTE / HSPA + realizând migrarea utilizatorilor centralelor PBX analogice către rețeaua IMS a operatorului mobil. Topex Bytton VoIP este o soluție rentabilă care oferă voce peste LTE/3G +, fax T.38 și internet într-un singur echipament.

Topex miniGateway este un echipament versatil, compact, care oferă conectivitate deplină pentru un număr de circuite de până la 4E1. Acest produs are caracteristici avansate de rutare bazate pe ANI / DNIS, prioritatea de routare, ASR, ACD, routare fail-over, LCR prin prefix, timp și dată oferind o soluție multifuncțională pentru interconectarea operatorilor de linii fixe. Combină tehnologie avansată, fiabilitate și eficiență a costurilor într-un sistem de telefonie complet.

Toate soluțiile Rohde&Schwarz Topex sunt construite pe aceeași infrastructură și oferă un set cuprinzător de servicii de comunicații cu valoare adăugată care pot fi desfășurate rapid, cu cheltuieli minime de integrare, de către operatorii telecom și furnizorii de servicii.

Sunteți invitați să aflați informații detaliate despre ce poate oferi Rohde&Schwarz Topex în materie de produse, soluții și servicii, vizitând standul companiei 6E123, în Hala 6, în perioada 25 – 28 februarie 2013 la Mobile World Congress Barcelona.