Ceasurile hibride sunt ceasuri care combină modelul tradițional al ceasurilor cu indicator orar si minutar, cu ceasurile digitale cu display LCD.

Hybrid T și S

Am primit pentru review două ceasuri din categoria hibridă și sunt primele ceasuri din această categorie care le-am testat. Nu sunt diferențe funcționale între cele două ceasuri, elementele diferențiatoare fiind doar la capitolul design. Hybrid T este un ceas cu design sportiv, cadran cu creneluri și cu o curea de silicon. Hybrid S este un ceas clasic, având o curea de piele și un cadran tradițional.

Combinație între modern și clasic

Existența combinației de ceas clasic (rotor plasat în mijlocul cadranului, indicatoarele pentru ore și minute) și modern (multitudinea de funcții specifice ceasurilor electronice), oferă ceasurilor de la Allview un aer nou în comparație cu alte ceasuri digitale primite de noi la test.

Calibrarea ceasului clasic

Calibrarea ceasului clasic se poate face atât manual, cât și automat. Singura cerință este să instalați aplicația Allwatch H. Aplicația este  disponibilă pe Google Play și oferă funcții multiple de configurare a ceasului, printre acestea numărându-se: configurarea interfeței ceasului și stabilirea aplicațiilor pentru care veți primi notificări pe ceas.

Funcții sportive

Ceasul vine cu funcțiile sportive, pe care le întâlnim pe majoritatea ceasurilor digitale. Sunt prezente mai  multe funcții specifice, printre acestea se numără: informații privind ritmul cardiac; numărul de pași și distanța parcursă; monitorizarea orelor în care realizați activități sportive .

Concluzii

Cele două ceasuri sunt o alternativă interesantă, care îmbină ceasurile clasice cu cele digitale. Pentru noi (doi pasionați de ceasuri), chiar a fost o experiență interesantă utilizarea lor. Le recomandăm celor care vor să îmbine tradiționalul cu modernul.