Regina Maria, cea mai mare rețea privată de sănătate din România, a externalizat către TotalSoft serviciile de calcul salarial pentru cei 1500 de angajați ai săi. Proiectul presupune implementarea  soluției Charisma HCM pentru managementul resurselor umane, precum și dezvoltarea unui modul de pontaj pe web.

Obiectivul proiectului a fost îmbunătățirea serviciilor de calcul salarial prin accesul la soluția software utilizată de furnizor și la rapoartele specifice activității de salarizare. În plus, s-a dorit dezvoltarea și integrarea în sistem a unui modul de pontaj pe web specific domeniului medical, care să țină seama de gărzile personalului medical și să permită gestionarea lor la nivel de centru de cost. Integrarea soluției de HR cu un alt sistem furnizat de TotalSoft, Charisma ERP, oferă rețelei medicale avantajul major de a urmări și gestiona toate costurile la nivel de salariat, cu trasabilitate directă în sistemul financiar-contabil. Baza comună de date oferă acces mai simplu şi mai rapid la informaţii, cât şi o imagine unică la nivelul policlinicilor, spitalelor, campusurilor medicale şi centrelor de imagistică din cadrul reţelei.

“Activitățile medicale și financiar-contabile din cadrul companiei Regina Maria sunt gestionate prin intermediul soluțiilor Charisma oferite de TotalSoft. Alegerea aceluiași furnizor de software pentru activitatea de HR, dar și pentru serviciile de calcul salarial, va contribui la îmbunătăţirea sistemului informaţional din cadrul companiei, asigurând  o sursă unică de date si o mai buna gestionare la nivel de resurse umane și de centre de cost”  a declarat Roxana Crăciun, HR Manager al Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

Regina Maria și TotalSoft sunt parteneri din anul 2010, printre soluțiile furnizate de producătorul de  software rețelei medicale se numără sistemul informatic integrat Charisma ERP, cel de management al activității medicale și de laborator Charisma Medical Software, precum și o soluție de eProcurement.