FCR Media On Line relansează motorul de căutare Pagini Aurii – www.paginiaurii.ro – într-o noua versiune şi concepţie, adaptată perfect cerinţelor actuale în publicitatea online.

FCR Media On Line inaugurează noua platformă de search a celui mai avansat şi complex motor de căutare din România, www.paginiaurii.ro

Noul www.paginiaurii.ro se prezintă într-un format cu totul nou fiind reconceput pentru a oferi utilizatorilor acces direct la o bază de date completă, actualizată zilnic, în care găsesc cele mai relevante şi detaliate rezultate despre companiile de care sunt interesaţi, din Romania si Europa. Motorul de căutare are si o componentă separată în limba engleză, prezentă pe site-ul corporate.

Noul site foloseşte cea mai avansată tehnologie de sortare şi afişare a rezultatelor, avand încorporat conceptul de landing page, ceea ce avantajează atât utilizatorii cât şi propagarea informaţiilor relevante despre companii în motoarele de căutare gen Google.

Noua interfaţă se prezintă într-un format actualizat cu secţiuni şi servicii nou introduse pentru o navigare mai uşoară, o informare completă şi un grad maxim de interactivitate cu utilizatorii. Interactivitatea interfeţei online este pusă în valoare de serviciul Chat Online, ce constituie pentru utilizatori o modalitate în plus de intrare în dialog interactiv cu echipa de Relaţii Clienţi. O noutate este şi secţiunea de bannere şi logo-uri care fac trimitere direct către website-urile clienţilor noştri.

Versiunea mobilă a www.paginiaurii.ro este cel mai avansat director mobil din România, prezentat sub forma unei interfeţe uşor de vizualizat cu ajutorul telefoanelor mobile care pot accesa internetul, păstrând tot conţinutul bogat al site-ului, toate detaliile companiilor listate, precum şi algoritmul de relevanţă în căutare.

www.fcrmedia.ro este noul site corporate al FCR Media On Line, având conexiune directă cu motorul de căutare Pagini Aurii, conţinând toate informaţiile, prezentările produselor/anunţurilor online cât şi detaliile legate de prezenţa şi activitatea companiei pe piaţa de publicitate online din România.