QuickMobile va livra, la începutul lunii aprilie, primele unități Samsung Galaxy 6S și Galaxy S6 Edge, ambele modele fiind recent lansate în cadrul Mobile World Congress, cel mai mare târg de tehnologie mobilă din lume. Prețurile încep de la 3.499,90 lei, pentru modelul Galaxy S6 de 32GB, în timp ce vârful de gamă, modelul Galaxy S6 Edge, de 128 GB, costă 4.999,90 lei. Mai mult, fanii Samsung au disponibile pe site-ul www.quickmobile.ro și noile accesorii originale Samsung, Anymode, Krusell, Celly și White Diamonds.

„Am deschis precomenzile pentru modele Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge încă de vineri, 6 martie, și am decis să afișăm prețurile pentru primele unități pe care le vom livra la începutul lunii aprilie. Astfel, vom fi din nou primul retailer care va livra în România cele mai în vogă telefoane ale momentului, în același timp cu disponibilitatea acestora pe marile piețe ale lumii”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Dintre telefoanele anunțate în cadrul Mobile World Congress, QuickMobile va mai aduce pe piața locală spre sfârșitul lunii martie și modelele Sony Xperia Z4 Tablet, Microsoft Lumia 640 și HTC One M9, acesta din urmă fiind un alt model râvnit de pașionații de tehnologie.

„Românii sunt pasionați de tehnologie, iar acest lucru se vede în interesul pe care îl manifestă față de noile lansări pe piața mondială. În ceea ce privește modelele lansate anul acesta, ne așteptăm ca Galaxy S6 să fie vedeta în vânzări”, a mai spus reprezentantul QuickMobile.