Hyundai IT Corp. este unul dintre producatorii de top ai industriei dispozitivelor de afisare digitala. Cresterea permanenta din ultimii 20 de ani se bazeaza pe dezvoltarea unei relatii stranse cu peste 300 de parteneri la nivel mondial care au suportul activ al reprezentantelor din Europa, USA si Japonia.

Hyundai IT  are o buna prezenta in piata dispozitivelor de afisare digitala si al televiziunii digitale, prin tehnologii adaptate diferitelor formate existente in lume. Bazandu-se pe aceasta experienta, compania a dezvoltat sisteme de afisare care integreaza tehnologii inovative care raspund cerintelor in continua schimbare din piata.

Una din ultimele realizari importante, ale Hyundai IT, este lansarea in Japonia a primului televizor 3D LCD TV care suporta transmisia 3D in timp real. Aceasta tehnologie este considerata a fi tehnologia viitorului in industria 3D. Extinderea pe piata tehnologiilor de afisare digitala este sustinuta in special de aplicatiile outdoor.

Quartz Matrix ofera tehnologiile Hyundai IT prin intermediul diviziei NetDeTek, specializata in solutii de securitate, comunicatii si audio-video. Specialistii din cadrul diviziei formeaza o echipa profesionista, avizata si autorizata in proiectarea, instalarea si mentenanta retelelor de comunicatii date-voce si sistemelor audio-video.