Evolio comercializeaza, incepand de astazi, noua gama de GPS -uri cu ecran de 5” High Definition, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. De asemenea, incepand cu aceeasi data, seria de GPS-uri HD beneficiaza de actualizare gratuita online iMap timp de 4 ani.

GPS-urile din aceasta serie sunt Evolio Preciso HD, un GPS de buget, si X-Slim HD, varful de gama, cu Functie Car-Kit si Navigare Internet.

Pentru seria HD, Evolio a extins timpul de actualizare gratuita online la 4 ani. Serviciul de actualizare iMap permite sincronizarea GPS-ului cu serverul Evolio, acest fapt asigurand accesul la cele mai noi update-uri pentru Harta Romaniei, la o colectie imbogatita de Puncte de Interes (POI) si la baza de date Camere Radar.

Seria de GPS-uri Evolio HD marcheza si lansarea celei mai noi Harti “Full Europe”, actualizata in Martie 2012.

Platformele hardware pe care se bazeaza noile GPS-uri au procesoare ultra-rapide 500/533 MHz, 128 MB RAM DDR3, 4 GB Flash  memorie de stocare, si Bluetooth cu Dial Up Networking pentru modelul X-Slim HD .

GPS-urile sunt disponibile in principalele magazine online si, incepand cu 1 iulie, si in retelele de retail specializate.