TOSHIBA, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de solutii IT, a lansat recent o noua tehnologie care REVOLUTIONEAZA intreaga perspectiva asupra solutiilor de printing.

Plecand de la necesitatea de reducere a consumului de hartie la nivel global si reducere a costurilor asociate cu consumabilele la nivelul companiilor, TOSHIBA vine acum cu solutia “GREEN REVOLUTION”: o tehnologie inovatoare de printing care permite refolosirea hartiei, in mod direct de catre utilizator, nu prin implicarea societatilor de reciclare.

Tehnologia recent  lansata de producatorul japonez permite stergerea toner-ului si tiparirea unei coli de hartie de pana la 5 ori. Pe termen mediu, noua tehnologie TOSHIBA conduce la scaderea consumului de hartie si, implicit, protectia mediului inconjurator.

In prezent, din costurile totale ale unei companii, hartia reprezinta un procent semnificativ din categoria consumabilelor. Conform studiilor efectuate de catre producator, acest cost generat de consumul de hartie depaseste, in multe cazuri, costul asociat solutiilor de printing in sine.

Intreaga gama produse de printing TOSHIBA este distribuita in Romania prin IT SMART Distribution.