IT SMART Distribution a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 8 milioane de euro, realizata in numai 8 luni de la infiintare.

In 2012, IT SMART Distribution a reusit sa isi indeplineasca toate obiectivele strategice: o retea nationala de reselleri IT, un portofoliu de furnizori de brand A, o echipa completa de profesionisti si o cifra de afaceri de peste 8 milioane de euro” declara Horia Chitu, Director Executiv, IT SMART Distribution.

Din totatul cifrei de afaceri realizate, circa 85% din venituri au fost realizate din produse hardware si 15% din produse software si licente. In lunile mai-decembrie 2012, compania a procesat si a livrat peste 10000 de comenzi.
“Realizarea cifrei de afaceri in 2012 se datoreaza in principal calitatii partenerilor nostri, fara de care nu am fi reusit sa incheiem cu success primul an de activitate. Chiar daca obiectivul principal in 2012 nu a fost profitul, am reusit sa trecem pe plus dupa numai 4 luni de activitate. Incepand din acest an, vom avea si obiectiv de profit, pentru ca – in fond – acesta este ceea ce le dorim si partenerilor si clientilor nostri: un business de sucess, deci profitabil,” afirma Horia Chitu, Director Executiv, IT SMART Distribution.
IT SMART Distribution fost infiintata in aprilie 2012. Compania IT este, in prezent, distribuitor autorizat pentru urmatoarele branduri: APC, Epson, HP, Kyocera si Toshiba copiatoare.
Pentru anul 2013, compania si-a propus adaugarea in portofoliul de furnizori a minim 4 noi branduri strategice. In ceea ce priveste planurile financiare pentru 2013, compania isi propune cresterea cifrei de afaceri la 18 milioane euro.