Softelligence a lansat Softelligence e-Business Suite Mobility, prima aplicatie de enterprise mobility a unui producator roman pe Windows 8, care permite companiilor sa isi creasca profitabilitatea prin automatizarea procesului de vanzari, marketing electronic, cotatii online si mobile business intelligence, in contextul celor mai noi tehnologii.

Compania specializata in dezvoltarea de solutii software e-Business isi propune sa aduca prin Softelligence EBS (e-Business Suite) Mobility un nou model de afaceri, bazat pe colaborare si integrare, pe transparenta in relatia cu clientii si promptitudine in tratarea solicitarilor acestora.

Mizand pe inovatie tehnologica, aplicatia aduce integrarea GPS cu hartile Bing, pentru optimizarea rutelor fortei de vanzari si o mai rapida si facila gestiune a documentelor prin modulul de OCR (optical character recognition). Complet integrata cu Microsoft Sharepoint Online, Microsoft Office 365, Microsoft Power BI si Microsoft Dynamics, aceasta ofera utilizatorului o experienta familiara si acces rapid la date, de oriunde s-ar afla.

 „Softelligence EBS Mobility arata, inca o data, orientarea Softelligence catre inovatie si apetenta noastra catre cele mai noi tehnologii, menite sa creasca semnificativ calitatea experientelor utilizatorului de solutii de business. Aplicatia pe care tocmai am lansat-o se adreseaza deopotriva organizatiilor client, in intampinarea carora venim cu parghii pentru cresterea profitabilitatii si eficientizarea fluxurilor de vanzari, marketing, managementul incidentelor, vanzari consultative si cotatii, dar si catre utilizatorul final, angajatul acestor companii, caruia ii simplifica viata prin acces rapid la informatii si integrarea cu solutii cu care este deja familiarizat. Mobility nu mai este doar un trend, ci o necesitate, in contextul in care organizatiile prezentului isi indreapta tot mai mult atentia catre tehnologie, catre tranzactii online si mobile, in detrimentul modelului traditional de business.”a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence.

Dezvoltarea noului produs a fost coordonata de către Edwin Gagokahn, consultant tehnic certificat, cu peste 5 ani de experienta in designul, dezvoltarea, integrarea si implementarea de solutii enterprise bazate pe tehnologii Microsoft. El este de parere ca „Tehnologizarea extinsa a vietii de zi cu zi a schimbat in ultimii ani felul in care traim, comunicam, muncim. In acest context, solutiile mobile dau sens expresiilor precum la un click distanta, rapid, usor, flexibilitate. Rolul nostru ca dezvoltatori de astfel de solutii este de a pune inovatia in slujba utilizatorilor, transformand contactul cu tehnologia intr-o experienta placuta.”

Aplicatia ruleaza pe Windows 8 si este disponibila in Windows Store, putand fi descarcata gratuit. Dezvoltata anterior pentru Android, Softelligence EBS Mobility ruleaza in continuare si in aceasta varianta, folosita de un numar semnificativ de clienti, printre care Ambient, Renania, Mol Romania, Tobimar, Titan Paine.