Compania PRAS Consulting, una dintre cele mai dinamice firme IT autohtone și un important partener Microsoft pe piața locală, a participat la seminarul „Întâlniri cu antreprenorii – idei de afaceri”, ce a reunit studenți și profesori din Universitatea din București, în cadrul Antreprenor.UB, un proiect care stimulează creativitatea și dezvoltarea antreprenorială şi personală.

Evenimentul a adus în atenția participanților aspecte interesante legate de crearea unei afaceri și de modalitățile prin care o afacere din industria IT se poate dezvolta cu succes. Seminarul este parte a programului Antreprenor.UB, derulat de Universitatea din București, ce își propune să încurajeze studenții și masteranzii să își pună în aplicare ideile de afaceri și să își dezvolte abilitățile de antreprenori. Antreprenor.UB este un mediu unde tinerii se pot întâlni cu investitori, antreprenori de succes, manageri, experţi financiari și jurişti.

Invitatul special al evenimentului a fost Paul Roman, fondator și director general al companiei PRAS Consulting. ’’Suportul oamenilor de afaceri pentru viitorii absolvenți este foarte important, și noi am ales să participăm la aceste proiecte de educare şi informare. Ne dorim să împărtășim experiența noastră studenților și să îi încurajăm să devină antreprenori, să contribuie cu idei inovative și cu implicare la realizarea unor performanțe de top în domeniile pe care și le aleg, la nivel internațional. Noi înţelegem foarte bine provocările afacerilor de astăzi, și de aceea dorim să oferim și tinerilor studenți experiența noastră privind dezvoltarea unei afaceri’’, a declarat Paul Roman, Director General al PRAS Consulting.

Compania PRAS Consulting este binecunoscută pentru performanțele soluțiilor sale, bazate pe cele mai noi tehnologii IT, pe care le și promovează cu succes pe piața românească. ’’Mai presus decât orice, firma noastră caută să ofere soluții de calitate clienților săi, și această grijă față de clienți dorim să o transmitem și celor care au în vedere să își creeze propria lor afacere”, a adăugat Paul Roman.