HTC creează o nouă experienţă de brand pentru fanii UEFA Champions League şi UEFA Europa League odată cu lansarea aplicaţiei HTC FootballFeed pentru Android. Pe smartphone-ul oficial al UEFA Champions League şi UEFA Europa League, noua aplicaţie aduce cele mai recente statistici imediat ce sunt disponibile, într-un format personalizabil şi cu un design elegant, pentru cea mai bună experienţă a unui fan.

Pentru cele mai noi informații despre echipe, actualizări în timp real cu detalii despre meciuri sau analize după fiecare partidă, noua aplicaţie aduce informaţiile exact în momentul în care sunt făcute disponibile de UEFA, devenind astfel principala sursă pentru a fi la curent cu cele mai noi actualizări. Cu o interfaţă bazată pe apreciatul ecran de start HTC BlinkFeed, designul aplicaţiei este, de asemenea, personalizabil într-un mod unic, astfel încât utilizatorii să fie la curent cu echipele şi meciurile care îi interesează cel mai mult.

Cercetările arată că tehnologia a devenit în prezent un element cheie al experienţei oferite de fotbal, 83% dintre fani folosind un al doilea ecran în timp ce urmăresc meciul. Aplicaţia HTC FootballFeed duce această experienţă la nivelul următor, printr-o serie de funcţii menite să înceapă şi să antreneze conversaţia dintre fani pe stadion, acasă sau oriunde în lume:

• Ştiri şi articole

• Cele mai recente rezultate

• Detalii despre meciurile următoare

• Un flux live pentru fiecare meci, prezentând momentele-cheie

• Comentarii detaliate

• Informaţie uşor accesibilă despre orice club sau jucători din competiţie

• Galerii cu fotografii incredibile

• Promoţii şi competiţii exclusive pentru HTC

Aplicaţia permite fanilor să insereze notificări în calendarul telefonului, astfel încât să nu piardă nici un meci și devine astfel partenerul perfect pentru orice fan interesat să afle mai multe informații, de la detalii despre adversarul următor și până la verificarea celor mai recente scoruri.

Fanii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a face sugestii sau de a oferi idei de funcţii pentru aplicaţie, ce vor fi folosite pentru a dezvolta actualizări care vor transforma HTC FootballFeed în prietenul la cataramă al oricărui fan . Cele mai bune sugestii vor putea fi votate de utilizatori și apoi vor fi încorporate în următoarea actualizare a aplicaţiei.

Philip Blair, Preşedinte HTC EMEA: “Noua aplicaţie HTC FootballFeed a fost proiectată pentru a îmbogăţi experienţa fanilor atunci când urmăresc sportul pe care-l iubesc – în timpul jocului, înaintea lui sau în discuţiile de după. Să urmăreşti fotbalul înseamnă mai mult decât să verifici scorurile, aşa că am creat o aplicaţie care oferă informaţii complete, o abordare de de 360 de grade ce cuprinde tot ce contează pentru fani şi, pentru că nu există doi utilizatori identici, am făcut posibilă personalizarea inteligentă a experienţei prin care poţi urmări informaţiile care contează pentru tine, oricând ai nevoie de ele.”

Aplicaţia HTC FootballFeed poate fi descărcată gratuit începând de astăzi, 26 noiembrie, ora 10.08 am (GMT), din Google Play store.