Repere:

Împlinirea a 10 ani de activitate pe piața autohtonă

MICROSOFT “Best Partner for Public Cloud” pentru al doilea an consecutiv

Implementarea de proiecte IT complexe la companii aflate în top 20 din Romania

Cele mai multe competențe Microsoft pentru o companie din România (5 Gold, 7 Silver)

Creșterea portofoliului de proiecte la nivel Enterprise

Implementarea sistemului intern Microsoft CRM pentru vânzări și helpdesk

Reconfirmarea statutului de MVP (Microsoft Valuable Professional) pentru Paul Roman,  titlu acordat celei mai influente persoane în comunitatea Exchange de profesioniști IT din România

 

Compania PRAS Consulting, partener Microsoft pe piața locală, anunță principalele rezultate pentru anul 2012. Anul 2012 a consemnat o creștere importantă a companiei prin acumularea de noi competențe și know-how. PRAS Consulting a înregistrat o cifră de afaceri de 950.000 Euro și o creștere de 15%, comparativ cu anul precedent. În anul care a trecut, PRAS Consulting a realizat proiecte IT complexe la companii din top 20 firme din Romania, obținând mai multe certificări pentru soluțiile din portofoliu.

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: “Cu toate că anul 2012 a fost încă un an de criză, pentru PRAS acest an a reprezentat o consolidare a afacerii. Am împlinit un deceniu de activitate pe piața IT locală și consider că know-how-ul și calitatea echipei au fost cele mai importante atuuri pentru modelul nostru de afacere. Anul trecut, am reușit să obținem în premieră pentru Romania certificarea Microsoft Gold Small Business, în prezent având nu mai puțin de cinci certificări Gold. Avem așadar alături de noi o echipă experimentată și cu numeroase competențe, și același lucru putem spune și despre soluțiile oferite de alți parteneri pe care le avem un portfoliu (HP, Fenestrae etc).

”Anul 2012 a însemnat pentru PRAS mai multe proiecte de anvergură pe zona de entreprise la companii aflate în primele 20 de firme din România. PRAS Consulting a finalizat un proiect de upgrade a soluției de e-mail și colaborare Microsoft Exchange la o companie din  domeniul  oil&gas. Al doilea proiect de implementare a fost realizat la o companie din domeniul telecom și a constat în integrarea soluției Fenestrae Fax Server (fax to email), soluție pentru care PRAS Consulting este singura companie din Romania care deține competențe. Pe lângă acestea, suntem mândri și de o serie de proiecte implementate la companii mici și  mijlocii. <<Educativa>> este  numai un exemplu de proiect realizat în ultimul timp pentru această categorie de companii.,  precizează Andrei Suciu, Director de Vânzări, PRAS Consulting.