Asociatia profesionala Project Management Institute (PMI®) Romania Chapter anunta cel mai mare eveniment de project management din Romania. Fii si TU parte din experienta. Vino pe 7 si 8 Noiembrie la Bucuresti sa inveti de la cei mai buni, cum sa fii un project manager mai bun!

PMdays 2013, cel mai important eveniment organizat de PMI Romania Chapter, aduce impreuna timp de doua zile mari maestri in domeniul managementului de proiect, pentru a ne impartasi din experienta si cunostintele dobandite in decursul unor vaste si foarte complexe vieti profesionale.

Ajuns la editia a patra, evenimentul din acest an va fi deschis de Dr. David Hillson, PMI-Fellow HonFAPM FIRM FRSA CMgr FCMI, supranumit The Risk Doctor, expert international in domeniul managementului riscurilor. Prezentarea pe care o va sustine – Creating silver linings: how to find and capture opportunity – va aduce o noua abordare asupra riscului, aceea de management al oportunitatilor. Vom invata alaturi de el care sunt cele mai bune metode si tehnici aflate la indemana profesionistilor ce pot fi aplicate in proiectele gestionate, pentru a identifica si reactiona proactiv la oportunitatile ce se ivesc, astfel incat beneficiile urmarite sa fie maximizate.

Evenimentul va continua cu prezentari menite sa imbunatateasca abilitatile tehnice si personale ale managerilor de proiect. Vor fi alaturi de noi Olivier Lazar, Manon Deguire, Giusi Meloni, Mark Gray, Silvana Wasitova, Florian Ivan, Alexandru Gris si multi altii, ce vor aborda teme variate, precum: managementul echipei, comunicarea in proiecte, leadership, managementul stakeholderilor, metodologiile Agile.

Evenimentul va culmina cu decernarea premiilor competitiei “Proiectul Anului”, organizata de PMI Romania Chapter. Competitia isi propune sa promoveze si sa premieze proiecte de success implementate in tara noastra in urmatoarele domenii: IT&C, CSR, cercetare si dezvoltare, educatie, constructii si proiecte cu finantare europeana.

Pe langa avantajele schimbului de experienta din domeniu si participarii la prezentari si dezbateri pe teme de interes, editia din acest an, organizata la Crystal Palace Ballroom Bucuresti, va gazdui si lansarea oficiala a versiunii in limba romana a PMBOK 5th edition. Astfel, PMI Romania Chapter, cu ajutorul voluntarilor sai, aduce in randurile profesionistilor romani, practicile fundamentale necesare managerilor de proiect pentru a atinge standarde intalte de performanta in proiectele pe care le implementeaza.

Ne sustin in organizarea acestui eveniment TSP (smartprojects.ro), TeamNet, Endava, Ubisoft si Rolf Consulting.

Asociatia Profesionala PMI Romania Chapter a fost oficial recunoscuta ca reprezentand Project Management Institute in Romania in anul 2002, de atunci ea incearca sa vina in intampinarea nevoilor profesionale ale practicienilor in domeniul managementului de proiect din Romania.  Filozofia de baza a PMI este ca managementul proiectelor, managementul programelor si managementul portofoliului pot imbunatati si accelera schimbarile organizationale – incurajand inovatia, imbunatatind performanta si consolidand avantajul competitiv.

Pentru mai multe informatii, accesati website-ul evenimentului www.pmdays.ro.