În perioada 8-9 octombrie, Avangate, lider mondial de soluții de comerț electronic pentru companii de software și servicii online, participă la cea de-a treia ediție a evenimentului Internet & Mobile World, organizată în cadrul centrului expozițional Romexpo București. Compania va fi prezentă la IMWorld atât în zona expozițională, cât și prin susținerea de prezentări pe parcursul evenimentului.

Astfel, Laurențiu Ghenciu, VP, EMEA Sales la Avangate, va vorbi pe data de 9 octombrie, orele 14.00-14.30, în zona Digital & Marketing Stage de la IMWorld despre „Cum să vinzi software prin afiliați la nivel global – principalii indicatori de performanță ai unui program de succes pentru afiliați.” („How To Sell Software Through Affiliates Worldwide – Main KPIs Of A Successful Affiliate Program”).

Temele abordate în cadrul prezentării vor viza:

  • De ce marketing prin afiliați pentru vânzări de software?
  • De unde sa începi și cum poți să vinzi inteligent licențe și servicii prin intermediul rețelelor de afiliați?
  • Indicatorii de performanță în relația cu afiliații.
  • Cele mai potrivite modalități de vânzări online.

De asemenea, tot pe 9 octombrie, reprezentantul Avangate va participa la o discuție despre „Generarea de vânzări într-o lume conectată” („Driving Sales in a Connected World”), orele 17.00-18.00, în cadrul Digital & Marketing Stage de la IMWorld alături de: Adrian Grigori, Director Național Vânzări – Urgent Curier, Alex Circei – CEO Copimaj, Cătălin Maftei – CEO & Founder C-Solution și Radu Vilceanu – CEO & Founder ContentSpeed.

 “Trăim într-o lume în care cumpărătorii sunt foarte conectați și prezenți pe toate canalele, având așteptări egale indiferent de modul în care te abordează, modalitatea prin care cumpără sau cea de pe care cer suport. Rețelele de afiliați încep să câștige tot mai mult teren, mai ales în software și în serviciile online, crescând importanța acestui canal pentru producători. La seminarul pe care îl voi susține la IMWorld voi discuta despre cum companiile de software care vând online în întreaga lume trebuie să aleagă soluții de afiliere potrivite, pornind de la o bază solidă și având indicatorii de performanță foarte bine configurați de la începutul activității”, spune Laurențiu Ghenciu, VP, EMEA Sales Avangate.

La standul Avangate, companiile de software și de servicii online pot participa la demonstrații despre platforma de comerț electronic și la discuții referitoare la modalitățile de creștere a vânzărilor la nivel mondial.

Pentru mai multe informații despre eveniment și despre înscriere puteți consulta site-ul www.imworld.ro.