Fun Science, compania numărul 1 în Europa în domeniul educației prin știintă distractivă pentru copii, relansează platforma online concepută, dezvoltată și implementată de Pixio Interactive: www.funscience.ro.

Programele Fun Science au rolul de a stimula copiii să descopere miracolele științei, prin metode de predare interactive și unice în lume, folosind experimente distractive coordonate de echipe de Profesori Trăsniți. Noul website beneficiază de un design vesel și atractiv, iar funcționalitățile creează un dialog direct între beneficiarii programelor și echipa de traineri.

Conținutul a fost gândit pentru trei categorii de public: părinți, companii și cadre didactice, programele, atelierele și activitățile extracurriculare fiind concepute pentru educația copiilor de toate vârstele, atât în mediul de acasă, cât și la școală sau în timpul liber.

Fun Science este o activitate a vremurilor noastre, mereu adaptabilă, plină de energie, ludică și nu în ultimul rând științifică, mereu cu un pas înainte și mereu în strânsă legătură cu prietenii săi. De aceea, o asemenea activitate are nevoie de o carte de vizită online pe măsură. La vremuri noi, întotdeauna un website nou. Consider că în varianta aceasta este un site reprezentativ și extrem de prietenos cu cei interesați, informația este bine structurată si în permanență actualizată”, explică  Andreea Stoica, CEO Fun Science.

Pentru a facilita relația dintre categoriile de public și coordonatorii programelor, site-ul a fost echipat cu doua tipuri de calendare interactive. Pe de o parte, părinții pot solicita oferte de petreceri pentru copii, pentru zile de naștere, iar pe de alta, companiile sau instituțiile de învățământ beneficiază de o aplicație care îi ajută să-și rezerve data evenimentului și să primească o ofertă personalizată.

 „Pentru noi, la Pixio, conceptul Fun Science ne-a inspirat să creăm un site intuitiv și prietenos cu utilizatorul, iar marea provocare a fost de a structura informația extrem de bogată într-un mod care să urmeze principiile învățării distractive: făcându-i curioși pe vizitatori să descopere mai mult. Iar pentru că și noi suntem niște copii mai mari și ne place să ne jucăm cu ideile, am denumit proiectul Funk Science,” declară Mădălina Săvulescu, PR & Communication Manager Pixio.

Cu ajutorul noii platforme online, oricine este interesat de a dezvolta o afacere Fun Science în România, poate achiziționa franciza și poate începe propriile programe de știință distractivă pentru copii.

Mai multe detalii pe www.funscience.ro