Peste 700 de Parteneri de Afaceri au adoptat IBM PureSystems, 1.300 au incheiat sesiunile de training oferite de IBM

Peste 160 de Solutii si Modele de expertiza oferite de IBM si Partenerii de  Afaceri aplicabile in  20 de sectoare industriale

Pe masura ce organizatiile de pe glob cauta modalitati de a reduce complexitatea sistemelor IT si de a depasi lipsa competentelor la nivel mondial, IBM anunta implementarea la o scara tot mai larga a tehnologiei IBM PureSystems in randul clientilor si partenerilor. Suplimentar fata de serviciile de instruire si consiliere tehnica, IBM anunta noi optiuni de finantare, precum si imbunatatirea sprijinului oferit de peste 700 de Parteneri de Afaceri.

Conform expertilor din domeniul IT, aproximativ 75% dintre angajatori identifica lipsa de experienta, competente sau de cunostinte tehnice ca motiv principal pentru dificultatea de a ocupa posturile din domeniul IT. De aceea, organizatiile cauta noi modele de calcul ce nu necesita implicarea suplimentara a unor resurse semnificative sau instruirea personalului pentru instalare si mentenanta.

IBM PureSystems indeplineste aceasta cerinta oferind modele de expertiza – un nou model tehnologic bazat pe experienta obtinuta prin implementarea solutiilor la mii de clienti IBM ce eficientizeaza radical procesele de instalare si administrare a resurselor hardware si software.

Clientii din intreaga lume adopta IBM PureSystems

Incepand cu lansarea din Aprilie, clienti din toate regiunile globului utilizeaza IBM PureSystems pentru a reduce costurile si complexitatea sistemelor IT. De exemplu:

  • BPTP, companie de top din domeniul imobiliar din India, a ales IBM PureSystems pentru a optimiza infrastructura IT astfel incat sa imbunatateasca intreaga experienta de achizitie pentru clientii sai. Infiintata in 2003, BPTP a inregistrat o dezvoltare rapida in ultimul deceniu. Mentinerea si imbunatatirea acestei dezvoltari au determinat BPTP sa caute solutii de calcul si de stocare mai bune. Pentru a indeplini aceste provocari, compania a ales IBM PureSystems pentru toate cerintele de procesare si stocare.
  • PCCW, companie de top din domeniul externalizarii serviciilor IT cu sediul central in Hong Kong, a ales IBM PureSystems ca sistem central pentru noua platforma Enterprise Solution Superstore – un mediu online creat pentru Furnizorii Independenti de Software (ISV). In urma implementarii IBM PureSystems, compania poate oferi clientilor aplicatii in mediul cloud utilizand modelul Software-ca-Serviciu.
  • ValeCard, o  societate conglomerat cu sediul central in Brazilia, a inregistrat o crestere anuala de 40% in ultimii trei ani. Confruntandu-se cu o extindere rapida a proceselor business, ValeCard a implementat IBM PureSystems pentru a administra mii de tranzactii inregistrate din contracte cu mari companii sau agentii guvernamentale. Suplimentar, ValeCard utilizeaza IBM PureSystem pentru a rezolva noile reglementari si standarde referitoare la disponibilitatea datelor.    “Unul din factorii importanti ai cresterii inregistrate de ValeCard reprezinta abilitatea de a oferi clientilor solutii personalizate”, a precizat Jose Geraldo Ortigosa, Manager de Operatiuni ValeCard. “IBM PureSystems ne ofera cele mai recente tehnologii Cloud si alte capabilitati esentiale necesare pentru a mentine si accelera aceasta crestere.”