Data reminder este un serviciu suplimentar oferit de licitatia.ro pentru a va reaminti data limita a licitatiilor la care doriti sa participati. Participarea la licitatii publice – cat si ofertarea la licitatii – poate intampina o multime de intrebari , nelamuriri, cifre si  date de salvat.

Daca esti managerul unei companii iar firma participa in permanenta la licitatiile publice serviciul Data Reminder  de la Licitatia.ro tine evidenta tutror acestor licitatii, indiferent unde au fost publicate ( SEAP , MO, BRM, ZIARE, UE) si te informeaza constant despre situatia lor si data cand vor avea loc.

Formulare, calcule, date limita, caiete de sarcini, toate acestea i-ti pot lua zile, sau chiar saptamanai de ore de munca pretioase necesare pentru a fi rezolvate.

Monitorizarea si participarea la licitatiilor publice a devenit din ce in ce mai greu de realizat fara apelarea la un serviciu specializat.

Licitatia.ro -monitorizeaza zilnic toate licitatiile publice si ofera cel mai avansat serviciu de urmarire a licitatiilor prin Data Reminder.

Dupa activarea serviciului si selectarea licitatiilor ce vor fi monitorizate veti primi notificari suplimentare pe e-mail cu 21, 14, 10, 7, 5, 3, 1 zile inainte de data fiecarei licitatii. Activarea serviciului este gratuita pentru primele 7 licitatii monitorizate.